Rozrusznik w Suzuki...
Moderator: Albert_N
Rozrusznik w Suzuki...
Witam. Mam takie pytanie co sie mi moglo stac z rozrusznikiem raz kreci a raz strasznie słabo tak jak by był akumlator na wyczerpaniu ale jest ok..
Prawdopodobnie uszkodzone lozyska/tulele. Jak tak mialem to okazalo sie, ze uszkodzony byl tez wirnik i stojan. (Wirnik tarl o stojan). Kupilem regenerowany z gwarancja za ok400-500pln. Jest taka firma ogolnopolska co sie zajmuje naprawa rozrusznikow/alternatorow i pradnic. Odezwij sie na prv to dam namiar na mojego lokalesa a on na Twojego
- dziczek
-
ja mam rozrusznik z forda.... hehehe i w samuraju wymiata ,że hoho! A jak miałem forda fiestę to tam nie za bardzo działał....
A twój problem to może mieć wiele przyczyn,...
-za Harakiri -tulejki
- bendix
-stawiam na szczotki... wymiana u elektryka w zależności..ok 70 zł.
zrób,bo zima nadejdzie i będzie problem.

A twój problem to może mieć wiele przyczyn,...
-za Harakiri -tulejki
- bendix
-stawiam na szczotki... wymiana u elektryka w zależności..ok 70 zł.
zrób,bo zima nadejdzie i będzie problem.
Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
- Żółty Wojtek
- artur krzysztof wnorowski
-
Mozna
pare postów nizej jest pytanie o rozrusznik od Swifta i chodzi jak czytałes w twoim tez jest napisane ze fiesta robi
masz Valeo czy Mitsubischi
Jak mitsu to naprawiaj Kostuch poleca podobno lepsze
sprawdz tez u elektryka prąd idący na rozrusznik ze stacyjki u mnie szedł za mały cykał cykał i sie stojan spalił
lupka z napisem SZUKAJ działa ale ile mozna powtarzac
pare postów nizej jest pytanie o rozrusznik od Swifta i chodzi jak czytałes w twoim tez jest napisane ze fiesta robi
masz Valeo czy Mitsubischi
Jak mitsu to naprawiaj Kostuch poleca podobno lepsze
sprawdz tez u elektryka prąd idący na rozrusznik ze stacyjki u mnie szedł za mały cykał cykał i sie stojan spalił
lupka z napisem SZUKAJ działa ale ile mozna powtarzac