Problem z MIO168
Moderator: Albert_N
Problem z MIO168
mam problem po właczeniu wyskakuje mi pomarańczowe tło i pokazuje się krzyżk który można przesuwać ,tam jest coś po angielsku ale ja bardzo słabo,pomórzcie 

SIARRA
Sprawdziłem u siebie, na początku kilka razy musisz trafić rysikiem w krzyżyk który w różnych miejscach wyskoczy - to bez zngielskiego da się przejść. Ale potem maszyna każe przeciągać okienka z miejsca na miejsce, tu może być gorzej.
Próbuj, w tym miejscu nic definitywnie nie uszkodzisz, najwyżej źle skalibrujesz ekran, sprzęt będzie źle na rysik reagował - zresetujesz sobie ponownie
Próbuj, w tym miejscu nic definitywnie nie uszkodzisz, najwyżej źle skalibrujesz ekran, sprzęt będzie źle na rysik reagował - zresetujesz sobie ponownie

LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
- piotr oskwarek
-
ja raz musiałem zrobić w swoim reset przez wyłączenie baterii
ale spbackup pomógł i sprzęcik hula bezproblemowo
jedyny problem u mnie to to, że nie mogę zgrać map TOMTOMa na kartę SD bo nie może przenieść plików o nazwie CNODE i CLINE
wiecie jak to zrobić??
ale spbackup pomógł i sprzęcik hula bezproblemowo
jedyny problem u mnie to to, że nie mogę zgrać map TOMTOMa na kartę SD bo nie może przenieść plików o nazwie CNODE i CLINE
wiecie jak to zrobić??
były Terrano I: 2.4 z podtlenkiem i 2.7TD;
był UAZ 2.9V6;
była Vicia Long 2.0V6
jest Pipek 2.7CRD
był UAZ 2.9V6;
była Vicia Long 2.0V6
jest Pipek 2.7CRD
- grom
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
możesz spróbować to naprawić w kuźni komputerowej (robią tam różne dziwactwa) w krakowie albo w którymś z serwisów tel komórkowych (dobrym)
JEEP http://www.electricgeneration.pl samochód elektryczny, rower elektryczny, elektryczna terenówka
Naprawić to się da w każdym lepszym zakładzie elektronicznym, ale problem raczej już pozostanie. Naprawiam to badziewneSiarra pisze:no i następny problem .urwała się taka blaszkanie wiem jak to nazwać ;wejściepod ładowarkę w środku jest taka blaszka w którą wchodzi ładowarka urwała sie kto może mi to naprawić ,
pomóżcie

Tyrran II- 3,0
Jesli sprawa jeszcze aktualna z tym naprawianiem to polecam takie forum www.pdaclub.pl czy jakos tak tam jest kopalnie wiedzy o palmach serwisie i takich tam. Ja swoje naprawialem u ludka ktory akurat w wawie naprawia i zrobil calkiem fajnie.
Wykładnikiem nie jest ilość postów i od kiedy na forum, raczej ile lat babrasz sie w błocie:D