TRIAL 4X4 SEZON 2012
Moderator: Pasza
- Big Daddy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
TRIAL 4X4 SEZON 2012
Początek sezonu w SP zaczyna się w OSTRAVIE 2012-05-19 , informacje szczegółowe na stronie organizatorahttp://www.4x4trial.eu/.
Klub KOJOT 4x4 jedzie na tą inauguracyjną imprezę kilkoma załogami .Jeśli się ktoś wybiera to spotkamy się na torze w Ostravie.
Klub KOJOT 4x4 jedzie na tą inauguracyjną imprezę kilkoma załogami .Jeśli się ktoś wybiera to spotkamy się na torze w Ostravie.
Ostatnio zmieniony pn cze 25, 2012 8:13 pm przez Big Daddy, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: TRIAL 4X4 2012
Hej, byłem przekonany , że trial 2012 ruszył
Ale skoro nie było jeszcze żadnego , to może i ja bym się wybrał
W 2011 odpuściliśmy , a autko jest nadal
Kto jeszcze się wybiera ?
Pozdrowienia
Ale skoro nie było jeszcze żadnego , to może i ja bym się wybrał

W 2011 odpuściliśmy , a autko jest nadal
Kto jeszcze się wybiera ?
Pozdrowienia

SS
ktoś był
jakaś relacja
foty wyniki

WJ 2004 special edition 4,0 QD,Lift +6"+przeł 3,91
Klub KAJMAN
Klub KAJMAN
-
Podobno ok 17 złóg było
- Big Daddy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ile załóg było nie liczyłem , impreza jak zwykle dla nas udana , była świetna pogoda , dobra zabawa i czeskie piwo ,wyniki klubu KOJOT 4x4 na naszej stronie http://www.kojot4x4.pl/news.php?id=142
Wkrótce fotorelacja z imprezy .
Trzecie miejsce w klasie M zdobył Gierek.
Wkrótce fotorelacja z imprezy .
Trzecie miejsce w klasie M zdobył Gierek.
no to gratulacje . czyli Polacy znowu góra
- Big Daddy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Fotki z Ostrawy http://kojot4x4.pl/galeria.php?id=120
Jest tęż zapis filmowyhttp://kojot4x4.pl/imprezy-30-PUCHAR-%C ... TRIALU-4X4
Jest tęż zapis filmowyhttp://kojot4x4.pl/imprezy-30-PUCHAR-%C ... TRIALU-4X4
- Big Daddy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: TRIAL 4X4 SEZON 2012
ZAPROSZENIE NA IMPREZĘ

Puchar Śląska w Trialu 4x4 - znana i ceniona impreza off road .
Klubowi KOJOT 4X4 przypadło zaszczytne wyróżnienie , organizacja II rundy pucharowej.
Impreza została zaplanowana w terminie 2012-07-21 i odbędzie się na terenie byłego kamieniołomu w miejscowości WYSOKA gmina Łazy .
Przewidziano 4 klasy , podział w zależności od stopnia modyfikacji pojazdów.
Klasa O - oryginał , pojazdy nie modyfikowane , o najwyższym stopniu oryginalności , trasa ułożona tak aby pokonać ją bez ryzyka uszkodzenia samochodu , bez konieczności używania blokad itp.
Klasa S - sport , pojazdy fabryczne o dużym stopniu modyfikacji , trasa o średnim stopniu trudności .
Klasa M - modyfikacje , pojazdy o najwyższym stopniu modyfikacji , w zasadzie prototypy budowane na potrzeby rajdów trialowych , najbardziej spektakularna klasa , trasa przejazdu ułożona w taki sposób aby umożliwić pokazanie wszystkich umiejętności kierowcy jak i wykazanie wszystkich zalet pojazdu.
Klasa B - osobna klasyfikacja przewidziana dla pań , trasa o małym stopniu trudności , nie wymaga specjalnego przygotowania pojazdów , jak i męskiej tężyzny fizycznej.
Klasa Off Road - nie brana pod uwagę w klasyfikacji generalnej , dla wszystkich chętnych , którzy chcą doskonale się zabawić w terenie i posiadają pojazdy off road :- samochody , quady, motocykle .
Klasa biesiadna - absolutnie dla wszystkich , klub KOJOT 4x4 zapewnia bufet bogato zaopatrzony , wszystko na miejscu organizacji rajdu.Dla chętnych możliwość wynajęcia pojazdu 4x4 na wycieczki terenowe po kamieniołomie.
Rajd zabezpieczony pod względem Ratownictwa Medycznego , Pożarowego i Sanitarnego.
Opłata startowa II Rundy Pucharu Śląska została ustalona na poziomie 150 PLN dla 4 klas O,S,M,B , płatne w biurze rajdu w dniu startowym.
Opłata gwarantuje start w rundzie , wynajęcie i przygotowanie terenu , naklejkę z numerem startowym , profesjonalny zespół czeskich sędziów trialowych , nagrody dla zwycięzców poszczególnych klas za I , II , III miejsce, naklejki i dyplomy dla wszystkich startujących.
Klasa OFF ROAD i Biesiadna free.
Kontakt telefoniczny:
-Komandor rajdu Zdzisław Krawczyk tel. 603-162-312
-Biuro prasowe Wojciech Gacek tel. 509-607-520
-Kontakt mail
Program rozgrywania rundy:
-8:00 otwarcie biura rajdu m. WYSOKA
-8:00-9:30 badania techniczne,przyjmowanie zawodników
-9:30-10:00 odprawa zawodników i sędziów
-10:00-19:00 otwarcie sekcji trialowych i terenów off road
-19:00 zamknięcie sekcji trialowych
-19:00-19:50 obliczanie wyników
-19:50-20:30 rozdanie nagród i zamknięcie rajdu
-20:30 dla chętnych Bankiet i integracja
Więcej informacji tutaj

Puchar Śląska w Trialu 4x4 - znana i ceniona impreza off road .
Klubowi KOJOT 4X4 przypadło zaszczytne wyróżnienie , organizacja II rundy pucharowej.
Impreza została zaplanowana w terminie 2012-07-21 i odbędzie się na terenie byłego kamieniołomu w miejscowości WYSOKA gmina Łazy .
Przewidziano 4 klasy , podział w zależności od stopnia modyfikacji pojazdów.
Klasa O - oryginał , pojazdy nie modyfikowane , o najwyższym stopniu oryginalności , trasa ułożona tak aby pokonać ją bez ryzyka uszkodzenia samochodu , bez konieczności używania blokad itp.
Klasa S - sport , pojazdy fabryczne o dużym stopniu modyfikacji , trasa o średnim stopniu trudności .
Klasa M - modyfikacje , pojazdy o najwyższym stopniu modyfikacji , w zasadzie prototypy budowane na potrzeby rajdów trialowych , najbardziej spektakularna klasa , trasa przejazdu ułożona w taki sposób aby umożliwić pokazanie wszystkich umiejętności kierowcy jak i wykazanie wszystkich zalet pojazdu.
Klasa B - osobna klasyfikacja przewidziana dla pań , trasa o małym stopniu trudności , nie wymaga specjalnego przygotowania pojazdów , jak i męskiej tężyzny fizycznej.
Klasa Off Road - nie brana pod uwagę w klasyfikacji generalnej , dla wszystkich chętnych , którzy chcą doskonale się zabawić w terenie i posiadają pojazdy off road :- samochody , quady, motocykle .
Klasa biesiadna - absolutnie dla wszystkich , klub KOJOT 4x4 zapewnia bufet bogato zaopatrzony , wszystko na miejscu organizacji rajdu.Dla chętnych możliwość wynajęcia pojazdu 4x4 na wycieczki terenowe po kamieniołomie.
Rajd zabezpieczony pod względem Ratownictwa Medycznego , Pożarowego i Sanitarnego.
Opłata startowa II Rundy Pucharu Śląska została ustalona na poziomie 150 PLN dla 4 klas O,S,M,B , płatne w biurze rajdu w dniu startowym.
Opłata gwarantuje start w rundzie , wynajęcie i przygotowanie terenu , naklejkę z numerem startowym , profesjonalny zespół czeskich sędziów trialowych , nagrody dla zwycięzców poszczególnych klas za I , II , III miejsce, naklejki i dyplomy dla wszystkich startujących.
Klasa OFF ROAD i Biesiadna free.
Kontakt telefoniczny:
-Komandor rajdu Zdzisław Krawczyk tel. 603-162-312
-Biuro prasowe Wojciech Gacek tel. 509-607-520
-Kontakt mail
Program rozgrywania rundy:
-8:00 otwarcie biura rajdu m. WYSOKA
-8:00-9:30 badania techniczne,przyjmowanie zawodników
-9:30-10:00 odprawa zawodników i sędziów
-10:00-19:00 otwarcie sekcji trialowych i terenów off road
-19:00 zamknięcie sekcji trialowych
-19:00-19:50 obliczanie wyników
-19:50-20:30 rozdanie nagród i zamknięcie rajdu
-20:30 dla chętnych Bankiet i integracja
Więcej informacji tutaj
- myslowice4x4
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Cześć
No my chyba na pewno jedziemy pomarańczowym łupkiem

No my chyba na pewno jedziemy pomarańczowym łupkiem

- Big Daddy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Czekamy i cieszymy się z Waszego przyjazdu 

- Patryk"pepe"
- jestem tu nowy...
Witam 
mam Pytanie ? czy jeszcze mozna sie zapisac na triala ?
Pozdrawiam
pepe

mam Pytanie ? czy jeszcze mozna sie zapisac na triala ?
Pozdrawiam
pepe
PATROL GR 

- Big Daddy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jak najbardziej , zapisy bezpośrednio w biurze rajdu w dniu startu , teren jest tak duży że pomieścimy każdą ilość załóg 

-
- jestem tu nowy...
Mam pytanko czy w klasie off road trzeba zgłaszać swoje przybycie.
ROKY SOFT 87
Dąbrowa Górnicza
Dąbrowa Górnicza
przecie pisał post wyzej , ze mozesz sie zapisac i zaplacic w dzien zawodów w biurze rajdu 

-
- jestem tu nowy...
Własnie pisał że kalsa off road za free to o jakiej płatności ty piszesz i poście powyżej.
ROKY SOFT 87
Dąbrowa Górnicza
Dąbrowa Górnicza
no jak za freee to tymbardziej niemusisz sie zglaszac 2 tyg wczesniej
przyjedziesz - powiesz ,ze chcesz stratnac i pojedziesz
przyjedziesz - powiesz ,ze chcesz stratnac i pojedziesz
Jak nie będzie padać to zajedziemy z Jarkiem na motonogach.
"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
- Big Daddy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ostatnio zmieniony ndz lip 22, 2012 5:02 pm przez Big Daddy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- jestem tu nowy...
Panowie wielki szacun, byłem widziałem, szkoda że nie wystartowałem, kolejnym razem z pewnością będę jechał. Świetna organizacja szacun że daliście możliwość również pojeździć off road bez zgłoszeń. \bardzo dobra organizacja a trasy mega zarąbiste. \dzięki i gratulacje za bardzo udaną imprezę, niestety nie mogłem zostać do końca a szkoda. Pomyślcie o może mniejszych jakiś zawodach częściej.
ROKY SOFT 87
Dąbrowa Górnicza
Dąbrowa Górnicza