co za blacha na przedostatnim zdjeciu opony dotyka?lukassos pisze:Wujek Google wklej jego numer a zobaczysz same takie nowe-zero-rdzy.

Moderator: Albert_N
co za blacha na przedostatnim zdjeciu opony dotyka?lukassos pisze:Wujek Google wklej jego numer a zobaczysz same takie nowe-zero-rdzy.
Prógpavelk pisze:co za blacha na przedostatnim zdjeciu opony dotyka?lukassos pisze:Wujek Google wklej jego numer a zobaczysz same takie nowe-zero-rdzy.czy tylko tak zdjecie zrobione...?
A od kiedy to kupuje się (vitary) po przebiegu z licznika?miras76 pisze:(...)
Ładna ale czy może być realny taki przebieg?
Mam tam znajomego w okolicy ,tylko prośba na co ma zwrócić uwagę jak pojedzie oglądnąć? I czy warto taką kasę w nią pchać?
Kurde zbieram się do kupna Vitki jak pies do jeża chyba z 2 lata , ale kasa nie puszczała wcześniej. Zawsze jest coś ważniejszego
Wsadzić palucha/śrubokręt w wewnętrzną część progu z tyłu, z przodu...miras76 pisze:Był dzisiaj kolega oglądnąć i jestem w szoku zero rudej na ramie i pod podłogą. Chciał zobaczyć pod nogami podłogę i jak zaczął się dobierać to Helmut go wyj...ał z komisu i nie wiem czy ruda tam czy bał się że mu Vitkę rozkłada. Jutro wyśle swojego braciaka to może jemu się uda zobaczyć. A do wzięcia za 3k Euro. (...)
Było zylion razy, a poza tym to nie Suzuki.
SAMOCHÓD ZAREJSTROWANY JAKO POJAZD SPECJALNY
polopony pisze:http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-C25471308.html
wręcz odwrotnie z opisu wynika, że to silnik nie wytrzymałchomik. pisze:pewnie przy tej mocy, reszta nie wytrzymuje i sprzedaje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość