Czy taki silnik da radę w samuraju ?

Moderator: Albert_N
Pytanie czy samuraj da radę z tym silnikiemKwadrat pisze:
milas pisze:dokładnie
....
Jak jestes tu nowy to pojezdzij i naucz sie auta a potem modyfikuj bo zrobisz pomnik
....
Kwadrat pisze:Dzień dobry . Jestem tu nowy.I mam pytanie
He he he a skąd Ty to wieszmilas pisze:dokładnie
ten silnik wsadzaja chlopaki z Warki do samiego
ALE
mosty z Tojoty
wzmacniae waly itp
Pelny profesjonalizm
Jak jestes tu nowy to pojezdzij i naucz sie auta a potem modyfikuj bo zrobisz pomnik
ten silnik ma stadardowo 170 kM z mozliwoscia tuningu do 300 kM
myslisz ,ze seryjne samuraj to wytrzyma?? pod taki slinki buduje sie auto a nie wsadza taki silnik do zgnitego auta
05bubu pisze:brakuje mocy to zmien samochod, 170 km w samuraju... to raczej nic poza buda orginalnego nie zostanir by to jezdzilo. I raczej nie wiesz jakie to koszty zmoty..
Salata123 pisze:To ta warka pod radomiem?
Ja nie Kwadrat ale odpowiemmuhha pisze:Kwadrat, a z czego to w ogóle silnikstary silnik opchnołeś
muhha pisze:Kwadrat, a z czego to w ogóle silnikstary silnik opchnołeś
Salata123 pisze:I tym sposobem wreszcie rozwiązania z dalekiego wschodu staną Sie oowszehcne w polsce..
da - tylko z tyłu go włóż - to będziesz miał tylny napędKwadrat pisze:Dzień dobry . Jestem tu nowy.I mam pytanie
nie idź tą drogą synu.... za szybkie za słabe lepiej tujote o sto kroć lepiejKwadrat pisze:Salata123 pisze:I tym sposobem wreszcie rozwiązania z dalekiego wschodu staną Sie oowszehcne w polsce..
jedynie te mosty land roverowe spędzają mi sen z powiek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość