Prośba o pomoc w odnalezieniu dziewczyny.
Moderator: Marcin-Kraków
- Wieloryb26
- jestem tu nowy...
Prośba o pomoc w odnalezieniu dziewczyny.
Witam, na wstępie wyjaśnię o co konkretnie chodzi.
Tak więc po kolei:
dokładnie tydzień temu (tj. w środę 05.09.12) byłem w warszawskim klubie Park. Poznałem tam niewysoką, rudowłosą (na 97%. to był ten kolor włosów, oświetlenie mogło nieco zafałszować obraz) dziewczynę, której imię niestety uleciało mi z pamięci. Przez byłego już kolegę, który w wyniku mojej nieuwagi odciągnął ją od rozmowy ze mną, nie wziąłem od niej żadnego kontaktu. Zapewne w Waszych głowach rodzi się coś na kształt: „No fajnie szczeniaku nieporadny, ale co to wszystko ma do off-roadu?!?”.
Otóż rozmowa rozpędziła się na dobre, gdy usłyszałem, że bierze udział w rajdach i ma wujka który prowadzi sklep z częściami. Wątek for (forów?!) internetowych poświęconych ww. hobby również poruszyliśmy. Dlatego powtarzam tę wiadomość na każdym z tych, które znam, w nadziei, że ona lub osoba która ją zna to przeczyta.
Dodatkowo kieruję prośbę do szanownych czytelników aby zapytali (oczywiście w miarę możliwości) bratanice, siostrzenice lub inne pasujące do opisu dziewczęta czy były zamieszanie w wyżej opisaną sytuację. Dla Was to niewielki wysiłek a dla mnie szansa na poznanie normalnej niewiasty, innej niż wytapetowana lalunia w szpileczkach i ze szponami wielkości szpadla. Domyślam się, że to jak szukanie igły w stogu siana i szanse na powodzenie „akcji” są nikłe, ale nie darowałbym sobie gdybym chociaż nie spróbował. Poza tym zakładam, że grono fanów off-roadu jest na tyle wąskie i zżyte, że uda mi się ją odnaleźć. Nie ukrywam, że liczę na męską solidarność i odrobinę empatii. Za udzieloną pomoc lub choćby wskazanie świeżego tropu będę dozgonnie wdzięczny. Chętnie się odwdzięczę przy serwisowaniu roweru: regulacja, wymiana komponentów, pomoc przy złożeniu nowego, naprawa i inny serwis.
Oczywiście w razie pomyślnej identyfikacji należy się upewnić, czy poszukiwana przeze mnie istotka nie ma nic przeciwko przedłużeniu znajomości. Jeśli nie, to poproszę jeszcze o przekazanie, że 3 pytania nie pozostaną bez odpowiedzi.
Adminów proszę o nieusuwanie wątku przez ok. 3 tygodnie. Oczywiście decyzja należy do władców forum ;]
PS. myślę, że moją prośbę można zaliczyć do "ludzie ludziom", dlatego w tym dziale założyłem wątek.
Tak więc po kolei:
dokładnie tydzień temu (tj. w środę 05.09.12) byłem w warszawskim klubie Park. Poznałem tam niewysoką, rudowłosą (na 97%. to był ten kolor włosów, oświetlenie mogło nieco zafałszować obraz) dziewczynę, której imię niestety uleciało mi z pamięci. Przez byłego już kolegę, który w wyniku mojej nieuwagi odciągnął ją od rozmowy ze mną, nie wziąłem od niej żadnego kontaktu. Zapewne w Waszych głowach rodzi się coś na kształt: „No fajnie szczeniaku nieporadny, ale co to wszystko ma do off-roadu?!?”.
Otóż rozmowa rozpędziła się na dobre, gdy usłyszałem, że bierze udział w rajdach i ma wujka który prowadzi sklep z częściami. Wątek for (forów?!) internetowych poświęconych ww. hobby również poruszyliśmy. Dlatego powtarzam tę wiadomość na każdym z tych, które znam, w nadziei, że ona lub osoba która ją zna to przeczyta.
Dodatkowo kieruję prośbę do szanownych czytelników aby zapytali (oczywiście w miarę możliwości) bratanice, siostrzenice lub inne pasujące do opisu dziewczęta czy były zamieszanie w wyżej opisaną sytuację. Dla Was to niewielki wysiłek a dla mnie szansa na poznanie normalnej niewiasty, innej niż wytapetowana lalunia w szpileczkach i ze szponami wielkości szpadla. Domyślam się, że to jak szukanie igły w stogu siana i szanse na powodzenie „akcji” są nikłe, ale nie darowałbym sobie gdybym chociaż nie spróbował. Poza tym zakładam, że grono fanów off-roadu jest na tyle wąskie i zżyte, że uda mi się ją odnaleźć. Nie ukrywam, że liczę na męską solidarność i odrobinę empatii. Za udzieloną pomoc lub choćby wskazanie świeżego tropu będę dozgonnie wdzięczny. Chętnie się odwdzięczę przy serwisowaniu roweru: regulacja, wymiana komponentów, pomoc przy złożeniu nowego, naprawa i inny serwis.
Oczywiście w razie pomyślnej identyfikacji należy się upewnić, czy poszukiwana przeze mnie istotka nie ma nic przeciwko przedłużeniu znajomości. Jeśli nie, to poproszę jeszcze o przekazanie, że 3 pytania nie pozostaną bez odpowiedzi.
Adminów proszę o nieusuwanie wątku przez ok. 3 tygodnie. Oczywiście decyzja należy do władców forum ;]
PS. myślę, że moją prośbę można zaliczyć do "ludzie ludziom", dlatego w tym dziale założyłem wątek.
Re: Prośba o pomoc w odnalezieniu dziewczyny.
Musiała być wyjątkowa skoro nawet imienia nie zapamietałeś. Oj Wieloryb, Wieloryb.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
W niedzielę byłem na zorganizowanej imprezie w Wawie. Ponieważ była bardzo nudna, a może to ja w wyniku działania ciepłej wódy nie mogłem sobie znaleźć rozrywki, pojechałem taksówką do centrum. Tam poszedłem do lokalu na ulicy, której nazwy nie pomnę. Nazwy lokalu też nie pamiętam. Pamiętam za to, że bawiłem się do białego rana z kilkoma dziewczętami. W pamięci utkwiła mi szczególnie jedna, w czerwonej sukience i krótko ściętymi blond włoskami. Może się Wam wydawać, ze ot... podstarzały lowelasik się zakochał i nie ogarnia tematu. Może i faktycznie tak jest, Ci co mnie znają, wiedzą że jestem kochliwym bubkiem, trudno.
Teraz gorąca prośba, szczególnie do Warszawiaków, bywających w tamtejszych lokalach w centrum. Powiedzcie, gdzie mogę znaleźć tego taksówkarza, który skasował mnie na sto sześćdziesiąt zyla za dziesięciominutową przejażdżkę po stolycy...
Pomóż drogie bravo...
Teraz gorąca prośba, szczególnie do Warszawiaków, bywających w tamtejszych lokalach w centrum. Powiedzcie, gdzie mogę znaleźć tego taksówkarza, który skasował mnie na sto sześćdziesiąt zyla za dziesięciominutową przejażdżkę po stolycy...
Pomóż drogie bravo...
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
-
-

ciesz się że tyłek Cię nie piecze

Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
nikt z Was nie miał kiedyś takiej przygody
czy to tylko zazdrość ?
czy to tylko zazdrość ?
Kujemy żelazo puki gorące... 

erpe_roman
erpe_roman
aaa chcesz się podpiąć pod laskę kolesia, któremu jego laska się spodobała była i nowy amant zapomniał jak jej na imię ale chętnie sam po opisie byś ją dziabnął 
edyta bo zmiana personów nastąpiła być musiec.

edyta bo zmiana personów nastąpiła być musiec.
Ostatnio zmieniony śr wrz 12, 2012 8:03 pm przez Sanol, łącznie zmieniany 1 raz.
- Igor V8
-
Bardzo mi miło z tego powoduWieloryb26 pisze:byłem w warszawskim klubie Park.

Po pierwsze ....
Za stary jestem na takie zabawy ale ...
Po pierwsze musiałbyś przesłać mi zdjęcie
Po drugie musiałbym przelecieć nagranie z monitoringu
Po trzecie ....
Jedź do Parku w poniedziałek , szefem bramki jest Andrzej a dla Ciebie Pan Andrzej

Pogadaj , poproś , naświetl sprawę , zrób salto w przód , salto w tył .... powinno pomóc

Może nawet zdjęcie dostaniesz poszukiwanej

Ostatnio zmieniony śr wrz 12, 2012 8:09 pm przez Igor V8, łącznie zmieniany 2 razy.
Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

Igor ale że Ciebie podrywał Wieloryb 

- Igor V8
-
... a coś Ci się karwa we mnie nie podoba ?Sanol pisze:Igor ale że Ciebie podrywał Wieloryb

To dlatego imienia do ciałą nie dopasował 

tel. 509700949
Ja myślałem, że Sylwii będziesz szukał, a taksiarz nas skasował na 190...PiRoman pisze:W niedzielę byłem na zorganizowanej imprezie w Wawie. Ponieważ była bardzo nudna, a może to ja w wyniku działania ciepłej wódy nie mogłem sobie znaleźć rozrywki, pojechałem taksówką do centrum. Tam poszedłem do lokalu na ulicy, której nazwy nie pomnę. Nazwy lokalu też nie pamiętam. Pamiętam za to, że bawiłem się do białego rana z kilkoma dziewczętami. W pamięci utkwiła mi szczególnie jedna, w czerwonej sukience i krótko ściętymi blond włoskami. Może się Wam wydawać, ze ot... podstarzały lowelasik się zakochał i nie ogarnia tematu. Może i faktycznie tak jest, Ci co mnie znają, wiedzą że jestem kochliwym bubkiem, trudno.
Pomóż drogie bravo...

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- Igor V8
-
Zibi pisze:To dlatego imienia do ciałą nie dopasował

To tam była jakaś Sylwia...?Kabal pisze:Ja myślałem, że Sylwii będziesz szukał, a taksiarz nas skasował na 190...PiRoman pisze:W niedzielę byłem na zorganizowanej imprezie w Wawie. Ponieważ była bardzo nudna, a może to ja w wyniku działania ciepłej wódy nie mogłem sobie znaleźć rozrywki, pojechałem taksówką do centrum. Tam poszedłem do lokalu na ulicy, której nazwy nie pomnę. Nazwy lokalu też nie pamiętam. Pamiętam za to, że bawiłem się do białego rana z kilkoma dziewczętami. W pamięci utkwiła mi szczególnie jedna, w czerwonej sukience i krótko ściętymi blond włoskami. Może się Wam wydawać, ze ot... podstarzały lowelasik się zakochał i nie ogarnia tematu. Może i faktycznie tak jest, Ci co mnie znają, wiedzą że jestem kochliwym bubkiem, trudno.
Pomóż drogie bravo...

erpe_roman
erpe_roman
[quote="Igor V8"]
... a coś Ci się karwa we mnie nie podoba ?
a bo ja takiś raczej hetero jestem
... a coś Ci się karwa we mnie nie podoba ?

doczytałem
daliście się skasować w wawce na 190 pln'ów
całą noc jeździliśmy w parę osób szukając "dobrej knajpy" i zapłaciliśmy stówkę
daliście się skasować w wawce na 190 pln'ów

całą noc jeździliśmy w parę osób szukając "dobrej knajpy" i zapłaciliśmy stówkę
http://w573.wrzuta.pl/audio/aG48VSbd30Z ... yla_sobotaPiRoman pisze:To tam była jakaś Sylwia...?Kabal pisze:Ja myślałem, że Sylwii będziesz szukał, a taksiarz nas skasował na 190...PiRoman pisze:W niedzielę byłem na zorganizowanej imprezie w Wawie. Ponieważ była bardzo nudna, a może to ja w wyniku działania ciepłej wódy nie mogłem sobie znaleźć rozrywki, pojechałem taksówką do centrum. Tam poszedłem do lokalu na ulicy, której nazwy nie pomnę. Nazwy lokalu też nie pamiętam. Pamiętam za to, że bawiłem się do białego rana z kilkoma dziewczętami. W pamięci utkwiła mi szczególnie jedna, w czerwonej sukience i krótko ściętymi blond włoskami. Może się Wam wydawać, ze ot... podstarzały lowelasik się zakochał i nie ogarnia tematu. Może i faktycznie tak jest, Ci co mnie znają, wiedzą że jestem kochliwym bubkiem, trudno.
Pomóż drogie bravo...A teraz to mnie już w ogóle wkurwiłeś...
tel. 504126172
tel. 504126172
Jegor też ale nie ortodoksyjnieSanol pisze:Igor V8 pisze: ... a coś Ci się karwa we mnie nie podoba ?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

erpe_roman
erpe_roman
Igor V8 pisze: Może nawet zdjęcie dostaniesz poszukiwanej
Igor, w Parku to masz założone megapikselowe kamery IP?

Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''
Jedno jest pewnePiRoman pisze:żel...

tel. 504126172
tel. 504126172
- Igor V8
-
... a jak ustalisz złodzieja w półmroku który zrywa łańcuszki , okrada torebki lub diluje ?kacper44 pisze:Igor V8 pisze: Może nawet zdjęcie dostaniesz poszukiwanej
Igor, w Parku to masz założone megapikselowe kamery IP?

To sprawa bezdyskusyjna, że żadne inne nie dadzą rady ale zaskoczony jestem, myślałem, że tam jest starszy system lub coś się zrewaloryzowało od 3 lat kiedy było mi dane tam wejść
bo zdarza się, że kasyna skrobią się z zastąpieniem monitoringu na nowszy...
A o innych nie wspomnę jak się przekręcają przez koszty.. Czemu się wcale nie dziwię.

bo zdarza się, że kasyna skrobią się z zastąpieniem monitoringu na nowszy...
A o innych nie wspomnę jak się przekręcają przez koszty.. Czemu się wcale nie dziwię.
Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''
- Damian
-
- Kontaktowanie:
nie zapłaciła za drinka...Zibi pisze:Musiała być wyjątkowa skoro nawet imienia nie zapamietałeś. Oj Wieloryb, Wieloryb.

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Kurde Wieloryb dał mi niezły pomysł.... szkoda, że nie wpadłem na to kilka lat temu jak z taka jedną brunetką w astrze h ścigała się ze mną ze świateł monciakiem 
ew zagadaj z DJ jak w piosence "impreza impreza dj laski namierza" może ją wyczaił w tłumie

ew zagadaj z DJ jak w piosence "impreza impreza dj laski namierza" może ją wyczaił w tłumie

Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem, a szaleństwem
Jeep
Chevy Suburban
Jeep
Chevy Suburban