Tak jestKRISTOFFER pisze: Po mojemu takie targi mają tylko miejsce w połączeniu np. z porządną dwudniową imprezą w terenie. Ale to tylko moje zdanie a ja się na tym nie znam

Moderator: Albert_N
Tak jestKRISTOFFER pisze: Po mojemu takie targi mają tylko miejsce w połączeniu np. z porządną dwudniową imprezą w terenie. Ale to tylko moje zdanie a ja się na tym nie znam
KRISTOFFER pisze:Dziś zwykłego kowalskiego akurat było tam najwięcej.Środowisko ogólnie to ma w tyle takiego typu targi bo każdy co jest w temacie wie gdzie ma kupic graty do swoich zabawek.
Po mojemu takie targi mają tylko miejsce w połączeniu np. z porządną dwudniową imprezą w terenie. Ale to tylko moje zdanie a ja się na tym nie znam
Tyż żeśmy se to zdjęcie zrobiliSzarbia pisze: Tektury
uderz w stół a nożyce się odezwągri74 pisze:pokaż mi nissana z 52 roku .... nie na zdjęciudziałającego w dodatku
NieKuszman pisze:Tee działa ta szopka w poniedziałek jeszcze? Bo bym się wybrał.
To ponoć najstarszy seryjny Landek od początku w Polsce. Rocznik pięćdziesiąty któryś.Mroczny pisze:co za syf
ale co Ty porównujesz takie "kupki żelaza bez charakteru" z prawdziwym landroveremMaqlinka pisze:Te ale był willys nie wiem z którego i czapaj z 44 .... no i pip nie ciekł w ogóle a czapaj jednak mniej niż landryna
Igor V8 pisze:NieKuszman pisze:Tee działa ta szopka w poniedziałek jeszcze? Bo bym się wybrał.
Ale wzorcowy fochgri74 pisze:nie, po prostu to jest oryginalny pojazd z 52 roku i tyle, ma prawo cieknąć
pojazd z historią w Polsce, z duszą ...
zajmij się pordzewiałą ramą , wybuchającym silnikiem , i odbiorem marki jako dresowóz off roadu
który nigdy nie będzie niczym innym jak kupką żelaza bez charakteru ...
no ...
koniec przekazu, możecie teraz bajać
Może i foch, ale prawdę gadaAdamo pisze:Ale wzorcowy fochgri74 pisze:nie, po prostu to jest oryginalny pojazd z 52 roku i tyle, ma prawo cieknąć
zajmij się pordzewiałą ramą , wybuchającym silnikiem , i odbiorem marki jako dresowóz off roadu
no ...
prawda to jest taka że kolega zaczął jadem pluć jak usłyszał ironije na temat cieknących landrynekamster123 pisze:Może i foch, ale prawdę gadaAdamo pisze:Ale wzorcowy fochgri74 pisze:nie, po prostu to jest oryginalny pojazd z 52 roku i tyle, ma prawo cieknąć
no ...
mik pisze:ale co Ty porównujesz takie "kupki żelaza bez charakteru" z prawdziwym landroveremMaqlinka pisze:Te ale był willys nie wiem z którego i czapaj z 44 .... no i pip nie ciekł w ogóle a czapaj jednak mniej niż landryna
Zajebiste poczucie humoru - nabijać się z 60-letniego samochodu, że mu coś kapiemik pisze:
prawda to jest taka że kolega zaczął jadem pluć jak usłyszał ironije na temat cieknących landrynek
czyżby ciśnienia nie trzymał![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości