zimowy ls...
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
zimowy ls...
#noichuj
Re: zimowy ls...
koniecznie lr trzeba?
chciałbym. Jednak narazie jestem spłukany kasowo i nie gadałem z nikim czy by mnie nie przygarnął. Poza tym z Górami Sowimi nie miałem przyjemności obcować, a słyszałem, że warto 

- Jaaareeek !
-
mam taki zamiar
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Jaaareeek !
-
nie, a jesteś chętny ?czesław&jarząbek pisze:szturmana masz już?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Jaaareeek !
-
jakby co, to pamiętaj o kalesonach gdyż albowiem w moim defie jestczesław&jarząbek pisze:wstępnie tak. bo nie mam pomysłu na pojazd działający.
ogrzewanie jednostrefowe, lewostrefowe.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
przeżyje. do MY06 włącznie nie było żadnego skutecznego nawiewu na nogi. a jak pali gorącem w ryja to nie lubię.

#noichuj
A zapisy na zimowy będą również pocztą z kopertą zwrotną i hasłem w SMS ?

dzisiaj się o wymogach forowych dowiedziałem.. czad jakiego karwa nie było. Czekam aż weksel trzeba będzie przy pierwszym logowaniu podpisać

Masakra.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a co jest ciekawego?
mnie wyjebało z forum ls z miesiąc temu i po zylionie prób odzyskania hasła dałem sobie luz...
mnie wyjebało z forum ls z miesiąc temu i po zylionie prób odzyskania hasła dałem sobie luz...
#noichuj
nowa procedura rejestracji - wypełniasz, podpisujesz regulamin i ślesz pocztą - poleconym
w regulaminie jest punkt o niepisaniu źle o firmie
a polecony i podpis na kartce ułatwić mają dochodzenie w prawie regulaminu

w regulaminie jest punkt o niepisaniu źle o firmie
a polecony i podpis na kartce ułatwić mają dochodzenie w prawie regulaminu

- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Dobrze, co to my zdążyli się zarejestrować jeszcze za starego reżymu 

nie ma przebacz, musicie się poddać WERYFIKACJIjarekstryszawa pisze:Dobrze, co to my zdążyli się zarejestrować jeszcze za starego reżymu

To ich forum teraz umrze śmiercią naturalną - ale sami chcieli.

chcieć to raczej nie chcieli, ale na to wyjdzie. Forum i tak już znacznie obumarło, od czasu kiedy zaktywizował się "prezez" na forum i zmienił regulamin, wprowadzając zakaz krytyki LS pod groźbą wywalenia. Obecne posunięcie to już ostatni gwóźdź, który pozostał do wbicia.N2O pisze:To ich forum teraz umrze śmiercią naturalną - ale sami chcieli.
a taka ciekawostka:czesław&jarząbek pisze:a co jest ciekawego?
http://lr.pl/forum/
UAZ 78 r (dawno temu)>czerwona niva 91r>biała niva 98 r >Disco 300, 98 r
- brodafidela
-
trochu sie tam pokomplikowałotomek pisze:a taka ciekawostka:czesław&jarząbek pisze:a co jest ciekawego?
http://lr.pl/forum/

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
Typowo angielskie poczucie humorubrodafidela pisze:trochu sie tam pokomplikowało

Tak mi się z zawiłymi procedurami skojarzyło:
cyt:
"NAUCZYCIEL:
Zanim zacznę lekcję, proszę tych, którzy grają w popołudniowym meczu, aby przewiesili ubrania na dolne wieszaki zaraz po obiedzie, przed napisaniem listu do domu, chyba że musicie się ostrzyc lub wasz brat jedzie na niedzielę do kolegi. Jeśli tak, odbierzcie jego świadectwo i załączcie do listu po ostrzyżeniu włosów. Upewnijcie się, że przewiesił wasze ubrania na dolny wieszak.
UCZEŃ:
Mój brat jedzie na niedzielę do Dibble`a, ale nie muszę ostrzyc włosów, mam więc przewiesić...
NAUCZYCIEL:
Powinieneś był uważnie słuchać, Wymer. To bardzo proste. Jeśli nie strzyżesz włosów, nie musisz przewieszać ubrań brata. Odbierz jego świadectwo przed obiadem, po zrobieniu notatek, jeśli napiszesz list do domu przed leżakowaniem, przewieś swoje ubrania, przywitaj się z gośćmi... i zamelduj panu Vineyowi, że podpisałeś papiery. "

"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
taaak.. to bardzo prostebredfan pisze:Typowo angielskie poczucie humorubrodafidela pisze:trochu sie tam pokomplikowało![]()
Tak mi się z zawiłymi procedurami skojarzyło:
cyt:
"NAUCZYCIEL:
Zanim zacznę lekcję, proszę tych, którzy grają w popołudniowym meczu, aby przewiesili ubrania na dolne wieszaki zaraz po obiedzie, przed napisaniem listu do domu, chyba że musicie się ostrzyc lub wasz brat jedzie na niedzielę do kolegi. Jeśli tak, odbierzcie jego świadectwo i załączcie do listu po ostrzyżeniu włosów. Upewnijcie się, że przewiesił wasze ubrania na dolny wieszak.
UCZEŃ:
Mój brat jedzie na niedzielę do Dibble`a, ale nie muszę ostrzyc włosów, mam więc przewiesić...
NAUCZYCIEL:
Powinieneś był uważnie słuchać, Wymer. To bardzo proste. Jeśli nie strzyżesz włosów, nie musisz przewieszać ubrań brata. Odbierz jego świadectwo przed obiadem, po zrobieniu notatek, jeśli napiszesz list do domu przed leżakowaniem, przewieś swoje ubrania, przywitaj się z gośćmi... i zamelduj panu Vineyowi, że podpisałeś papiery. "

Wybieram sięczesław&jarząbek pisze:http://lr.pl/8-zimowy-rajd-land-serwisu
jedzie któren?
hę?
jak dotąd żadnego nie opuściłem...

NX650 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: