Pajero zawieszenie przod!!
Moderator: Kosiarz
Pajero zawieszenie przod!!
Wie ktos moze jak sie zabrac za wstawienie macpersonow do pajero 93 rok??Chce wypieprzyc drazki skretne i zamontowac kolumny...robil ktos ?
Kwachu-Kutno
Re: Pajero zawieszenie przod!!
A z mostem co >
kwachu81 pisze:Wie ktos moze jak sie zabrac za wstawienie macpersonow do pajero 93 rok??Chce wypieprzyc drazki skretne i zamontowac kolumny...robil ktos ?
dma3 pisze:A z mostem co >
Pomijam bezsensowność takiego ćwiczenia, to gdzie jest z przodu most w pajero?

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
przez mcperson, należy chyba rozumieć amor ze sprzężną jako coli over, bardzo ciężko będzie dobrać sprężyny, nie mówiąc o twardości amorak, no i miejsca nie jest dużo.
Próbowałem kiedyś motać na amorku z P III i sprężynach z Hondy Civic, ale ni czorta przód nie chciał się uginać.
Miejsce mocowania ma za małą dźwignię, mocowanie jest za blisko osi obrotu, gdy chce się mocować do fabrycznego dolnego wahacza.
Mcpersonem jest w P III i nowych L200, może zaadoptować rozwiązanie poprzez adaptację, ale zgranie długości półosiek i kompatybilności piast, drążków kierowniczych będzie nie łatwa
Próbowałem kiedyś motać na amorku z P III i sprężynach z Hondy Civic, ale ni czorta przód nie chciał się uginać.
Miejsce mocowania ma za małą dźwignię, mocowanie jest za blisko osi obrotu, gdy chce się mocować do fabrycznego dolnego wahacza.
Mcpersonem jest w P III i nowych L200, może zaadoptować rozwiązanie poprzez adaptację, ale zgranie długości półosiek i kompatybilności piast, drążków kierowniczych będzie nie łatwa
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
ale one chyba tylko wspomagają drążki, czy go zastępują ?gebels pisze:Adas są Coilovery dedykowane do PII
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Adas pisze:ale one chyba tylko wspomagają drążki, czy go zastępują ?gebels pisze:Adas są Coilovery dedykowane do PII
są takie i takie, zależy jaki budżet

Czwarte serce 

można poprosić jakiegoś linka bym miał o czym w nocy śnić? 
(link do coiloverów a nie gołych d...)

(link do coiloverów a nie gołych d...)
Znam jednego, co o 4 w nocy sapał do foty landrowera w telefonie. Ale do foty koilołwera? 

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
wejdz na stronne AFN tam masz , gówno bo gówno ale jest
można na tajlandii zamówić komplet niestety nie chca sprzedac jednego tylko kilka na raz
no i chyba amanda extreme coś ma
, dobinsons na zamówienie etc. ..... i pewnie dużo innych o których nie wiem
można na tajlandii zamówić komplet niestety nie chca sprzedac jednego tylko kilka na raz
no i chyba amanda extreme coś ma

Czwarte serce