znowu cos o rosyjskich drogach :-)
Moderator: moralez
znowu cos o rosyjskich drogach :-)
Traktorek, brum brum, klek klek klek klek klek
Traktorek, brum brum, klek klek klek klek klek
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
- Nicoxxx
-
- Kontaktowanie:
To jest ukazana droga cmentarna na Syberii a oni jechali w czerwcu czyli w okresie gdy stan wody jest bardzo wysoki stąd kłopoty z przeprawami na każdy kilometr tej drogi zginęło ileś osób w tym większość to więźniowie polityczni
!!!!!!!
Jest to fragment programu w którym oni jadą dookoła świata tymi motocyklami podobne kabarety mieli w MONGOLI
A na pace było MITSUBISHI Pagero

Jest to fragment programu w którym oni jadą dookoła świata tymi motocyklami podobne kabarety mieli w MONGOLI
A na pace było MITSUBISHI Pagero
Zapraszam do odwiedzania http://WWW.Hardtrucks.pl Poświęconej ciężarówkom terenowym
- Młody_KrysoUAZ
-
- Kontaktowanie:
Angole czy amerykańcy? Filmik zajebisty... ale Ci 'angole lub amerykańcy' to naprawde jakieś lalusie... Jedyne czego mogli sie obawiać to tego sprzętu. W sumie pol miliona drogą nie chodzi. Ciekaw jestem jak to mozliwe ze spadło... Może nawet tego nie przypieli ?Marcin-Kraków pisze:Teksty sa piekne. Angole posrani.
Gdzie człowiek nie może tam UAZA pośle! [albo wojaka 9%]
Jeep Cherokee 4.0L HighOutPut Manual. 31'
Jeep Cherokee 4.0L HighOutPut Manual. 31'
Żenada
Najbardziej ekstremalny odcinek Angoli odbył sie na pakach rosyjskich ciężarówek i jaki emocjonujący film powstał
normalnie mało zawału nie dostałem jak ta nie przywiązana paczka do rzeki wpadła
cóż za emotion. Muszę zacząć kręcić u mnie w lesie filmiki w temacie co wozacy drewna potrafią, żeby tym angolskim pajacom szczeki poopadały....

Samurai 1.9 d '03
Jimny 1.3 '05
Jimny 1.3 '05

- JackY61
- Kontaktowanie:
ale tej ostaniej rzece, ktora pokonuja na pace kamaza, to juz chyba zaden nasz 4x4 by nie dal rady. Kamazowi woda siega na wysokosc paki, czyli chyba gdzies do wysokosci glowy przecietnego kierowcy przecietnej terenowki.zaq pisze:Masz rację sergio. To widać, jak przeciągają tego szarego uaza przez rzekę... Woda do progówPrąd co prawda silny, ale założę się, że dało się to przejechać bez problemu.
Pokazalem filmik zonie i nie wyrazila specjalnie jakiegos zachwycenia. Nie chodzi o uaza przeciaganego przez kaluze, ale o piekne i niepowtarzalne okolicznosci przyrody i rosyjskie drogi (a raczej ich brak). Nie rozumiem...

Pokazalem filmik zonie i nie wyrazila specjalnie jakiegos zachwycenia. Nie chodzi o uaza przeciaganego przez kaluze, ale o piekne i niepowtarzalne okolicznosci przyrody i rosyjskie drogi (a raczej ich brak). Nie rozumiem...
[/quote]
Hehee, no jakbym moją słyszał...

Hehee, no jakbym moją słyszał...

Był Samuraj na MT
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion

- UAZ Adventure
Bez kitu jak bym oglądał "Projekt X" z Bogusławem Jsergio pisze:ŻenadaNajbardziej ekstremalny odcinek Angoli odbył sie na pakach rosyjskich ciężarówek i jaki emocjonujący film powstał
normalnie mało zawału nie dostałem jak ta nie przywiązana paczka do rzeki wpadła
cóż za emotion.....
Najlepszy tekst to "drink dawaj"

"Bo ofrojd to nie je rurka z kremem ani nie gilgotki, ostry...."
Uaz z uazowołgą a nie z andorią
Uaz z uazowołgą a nie z andorią
Ten gość z brodą to chyba Evan McGregor 
Sam film idotycznie zrobiony - gadanie o przeżytych emocjach jak w telenoweli albo rozmowach w tłoku. "Jeśli czujesz, że może Ci się coś stać - nie rób tego. Nie chcę żeby ktos zginął przekraczając tą rzeke. Wyprawa nie jest tego warta"
Żenada

Sam film idotycznie zrobiony - gadanie o przeżytych emocjach jak w telenoweli albo rozmowach w tłoku. "Jeśli czujesz, że może Ci się coś stać - nie rób tego. Nie chcę żeby ktos zginął przekraczając tą rzeke. Wyprawa nie jest tego warta"

Żenada
"Pisarz miłości mówią mi..."
na via sat explorer lecial caly ten film i jest bardzo fajny w przyjeciu problem polega na tym ze jechal uaz ogorek pajero i cos tam jeszcze ale jako wozy ekipy a oni na motorach jechali z londynu do NY wspomagajac (czy jak to tam nazwac) UNICEF fragnemt kiepski do wyrobienia sobie pogladu na temat tej produkcji
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał mąż,gdy rzucił młotkiem w kota,a trafił w żonę
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
- JackY61
- Kontaktowanie:
tak, ale zwrociles chyba zbyt duza uwage na gadanie tego kolesia zamiast skupic sie tylko i wylacznie na tych rzekach. Pomijajac gadanie faceta o czym piszesz, wg mnie fajny filmikX90 pisze:Ten gość z brodą to chyba Evan McGregor
Sam film idotycznie zrobiony - gadanie o przeżytych emocjach jak w telenoweli albo rozmowach w tłoku. "Jeśli czujesz, że może Ci się coś stać - nie rób tego. Nie chcę żeby ktos zginął przekraczając tą rzeke. Wyprawa nie jest tego warta"![]()
![]()
Żenada