Zlot miłośników Patroli 7-9.06.2013 Wrocław, poligon Cieni
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Zlot miłośników Patroli 7-9.06.2013 Wrocław, poligon C
No mówiłem że bedzie woodstock 

SuperPatrolSuper K160 34'SIMEX
telefon do mnie: 516 129 444
telefon do mnie: 516 129 444
no to trzeba ogrodzić to miejsce z innymi markami i postawić zasiekimarco73ww pisze:Bigu coś w tym stylu ale parkingu tam nie ma jest wielkie pole namiotowe

przemyślimy tą opcje 

TELEFON ALARMOWY
512366106
512366106
UWAGA!!!!
osoby które sie już zapisały przez link ze strony http://www.patrolnieci.pl/index.php/rej ... ssanpatrol a nie dostały maila zwrotnego, proszę o sprawdzenie skrzynek, być może trafiły do spamu lub nie zwróciliście uwagi co kasujecie
Jeśli się okaże ze nie macie proszę pisać do mnie na marek@mudmen.pl
osoby które sie już zapisały przez link ze strony http://www.patrolnieci.pl/index.php/rej ... ssanpatrol a nie dostały maila zwrotnego, proszę o sprawdzenie skrzynek, być może trafiły do spamu lub nie zwróciliście uwagi co kasujecie
Jeśli się okaże ze nie macie proszę pisać do mnie na marek@mudmen.pl
TELEFON ALARMOWY
512366106
512366106
Dzieje się coś w temacie ?
-
-
no dzieje
zapisało się optymistycznie sporo aut
z czego wpłaciło za uczestnictwo sześciu
zapisało się optymistycznie sporo aut
z czego wpłaciło za uczestnictwo sześciu

Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
To zapewne reszta wpłaci jak się pojawi na imprezie.
To chyba elementarne drogi Watsonie.
Przeciez zapisujący nie maja po 10 lat
To chyba elementarne drogi Watsonie.
Przeciez zapisujący nie maja po 10 lat

-
-

tak aut czy tez załóg jest zapisanych ponad 200 a zapłaciło ok 50 a na zlocie nie będzie kiedy przyjmować kasy, a kto nie zapłaci może nie dostać koszulki i żarełka i będą mieli problem, ja dokładać nie będę
TELEFON ALARMOWY
512366106
512366106
Czyli z Twego postu rozumiem,że jak nie zapłacę Ci dziś, a zapłacę w dniu imprezy to nie dostanę tego co ma dostać uczestnik zlotu który zapłacił Ci wcześniej za uczestnictwo w zlocie ?
Weź no się chłopie ogarnij !
Jak nie bedziesz miał czasu na przyjmowanie zapisów i kasy to najmij paru ludzi ktorzy to ogarną.
W lutym nic nie pisałeś o takich problemach. Ze preferowani będą uczestnicy zlotu którzy wpłacili kasę wcześniej
Weź no się chłopie ogarnij !
Jak nie bedziesz miał czasu na przyjmowanie zapisów i kasy to najmij paru ludzi ktorzy to ogarną.
W lutym nic nie pisałeś o takich problemach. Ze preferowani będą uczestnicy zlotu którzy wpłacili kasę wcześniej

Piotrze jesli przez 4 miesiace nie potrafisz zapłacić to myśle ze sam musisz sie ogarnac to nie jest rajd ze na ostatnią chwile wszystko sie robi,
na zlot sie jedziesz bawic a koszulek ile zrobie to zrobie, dlaczego w każdym innym kraju jak jest termin wplaty i zapisow wszystko jest oki i nikt nie ma problemu tylko w Polsce i na dodatek jak sie cos robi poświęca sie czas to jeszcze wyrzuty ze cos tam
w przyszłym roku zrob zlot i zobaczymy jak to ogarniesz
na zlot sie jedziesz bawic a koszulek ile zrobie to zrobie, dlaczego w każdym innym kraju jak jest termin wplaty i zapisow wszystko jest oki i nikt nie ma problemu tylko w Polsce i na dodatek jak sie cos robi poświęca sie czas to jeszcze wyrzuty ze cos tam

TELEFON ALARMOWY
512366106
512366106
-
-
w tym kraju wszystko jest inne niż tam gdzieś
jest inny, specyficzny ,skoro tu żyjesz ,oraz zdecydowałeś się na zorganizowanie takiej imprezy to nie lamentuj
czy to,że organizujesz ta imprezę to początek ogromnego planu zmiany tego kraju i mentalnosci ludzi tu żyjących ?
sam się ogranij - z dupy te słowo
trzeba było zrobić imprezę na którą jeśli ktoś przyjedzie to kiełbase przywiezie swoją
i nie powstał by ten problem .
jest inny, specyficzny ,skoro tu żyjesz ,oraz zdecydowałeś się na zorganizowanie takiej imprezy to nie lamentuj
czy to,że organizujesz ta imprezę to początek ogromnego planu zmiany tego kraju i mentalnosci ludzi tu żyjących ?
sam się ogranij - z dupy te słowo
trzeba było zrobić imprezę na którą jeśli ktoś przyjedzie to kiełbase przywiezie swoją
i nie powstał by ten problem .
co sie tak elektryzujesz 

-
-
a bo jak ktoś się decyduje na organizowanie takiej imprezy to chyba wie jakie są realia
i nie ma co lametnować .
i nie ma co lametnować .
Patryk nie musisz przyjeżdżać i nie będę wcale płakał ze Cie nie będzie to po pierwsze a po drugie jak sobie zrobisz swoja imprezę będziesz sobie stawiał swoje warunki i nie spamuj
TELEFON ALARMOWY
512366106
512366106
-
-
sorki za spammarco73ww pisze:Patryk nie musisz przyjeżdżać i nie będę wcale płakał ze Cie nie będzie to po pierwsze a po drugie jak sobie zrobisz swoja imprezę będziesz sobie stawiał swoje warunki i nie spamuj
Mudmen

Z takim podejściem do [jakby nie było] klienta, to raczej wielkich sukcesów nie osiągniesz.marco73ww pisze:Piotrze jesli przez 4 miesiace nie potrafisz zapłacić to myśle ze sam musisz sie ogarnac to nie jest rajd ze na ostatnią chwile wszystko sie robi,
Ja na zlot nie przyjadę.
A szczerze chciałem.
może mój foch trafic do "classika"

- franc_ek
-
- Kontaktowanie:
Piotr to nie tak.
Ja akurat doskonale rozumiem organizatora i piszę to z pozycji orga. Nie każdy ma takie podejście jak Ty. To znaczy słowo droższe pieniądza i choćby się paliło-waliło to jeżeli się zadeklarowałem, przyjeżdżam albo płacę wpisowe. Niestety 90% ludzi w dup...e ma początkowe deklaracje i nawet nie raczą zawiadomić o rezygnacji z udziału w imprezie
Mogę wymienić z nicka z tego forum przynajmniej ze 40-stu
( tak zwani klawiszowi off roaderzy)
Teraz popatrz na to od strony logistycznej:
- przygotowujesz imprezę, zakładasz jakiś budżet aby wszystko było tip top. I nie piszę tu wcale o komercji tylko imprezach naprawdę non lub small profit. Musisz wiedzieć ile załog na 100 a nawet 101%
przybędzie bo od tego zależy:
a) ilość koszulek, naklejek, gadżetów itp itd. - niby śmieszna sprawa ale po co Ci po imprezie np. 80 koszulek ( do końca życia nie będziesz w nich chodził
) o sprawach finansowych nie wspominam bo chyba jest to jasne.
b) zamawiasz catering- to na 80 czy 200 osób? Firma cateringowa nie przygotowuje wszystkiego z dnia na dzień. Sprawy fnasowe są raczej nieodwracalne ( produkty, praca itp itd)
c) organizujesz atrakcje - inne (bo budżet mniejszy) dla 80 a inne dla 200 osób.
d) organizujesz zaplecze sanitarne - patrz punkt wyżej.
e) organizujesz trasę/zabawy off road - patrz punkt wyżej.
itp, itd.
Dlatego nie złość się, że ktoś chce przynajmniej zaliczki, która pokrywa choć w minimalnym stopniu koszty przygotowania imprezy.
Idea fajna- kibicuję orgom- bo mi jak wiesz, mimo dwóch prób nie powiodło się.
A na dokładanie, w obecnej sytuacji w tuskolandzie zwyczajnie mnie nie stać
O pracy, czasie, nerwach, papierkach związanych z organizacją nawet nie piszę bo mniemam, że ludzie inteligentni wiedzą o co chodzi.
Nie ma o co kruszyć kopii- tylko po prostu wysłać zaliczkę i cieszyć się fajną imprezą
Czego wszystkim uczestnikom i organizatorom życzę z całego serca.
Franc
Ja akurat doskonale rozumiem organizatora i piszę to z pozycji orga. Nie każdy ma takie podejście jak Ty. To znaczy słowo droższe pieniądza i choćby się paliło-waliło to jeżeli się zadeklarowałem, przyjeżdżam albo płacę wpisowe. Niestety 90% ludzi w dup...e ma początkowe deklaracje i nawet nie raczą zawiadomić o rezygnacji z udziału w imprezie

Mogę wymienić z nicka z tego forum przynajmniej ze 40-stu

Teraz popatrz na to od strony logistycznej:
- przygotowujesz imprezę, zakładasz jakiś budżet aby wszystko było tip top. I nie piszę tu wcale o komercji tylko imprezach naprawdę non lub small profit. Musisz wiedzieć ile załog na 100 a nawet 101%

a) ilość koszulek, naklejek, gadżetów itp itd. - niby śmieszna sprawa ale po co Ci po imprezie np. 80 koszulek ( do końca życia nie będziesz w nich chodził

b) zamawiasz catering- to na 80 czy 200 osób? Firma cateringowa nie przygotowuje wszystkiego z dnia na dzień. Sprawy fnasowe są raczej nieodwracalne ( produkty, praca itp itd)
c) organizujesz atrakcje - inne (bo budżet mniejszy) dla 80 a inne dla 200 osób.
d) organizujesz zaplecze sanitarne - patrz punkt wyżej.
e) organizujesz trasę/zabawy off road - patrz punkt wyżej.
itp, itd.
Dlatego nie złość się, że ktoś chce przynajmniej zaliczki, która pokrywa choć w minimalnym stopniu koszty przygotowania imprezy.
Idea fajna- kibicuję orgom- bo mi jak wiesz, mimo dwóch prób nie powiodło się.
A na dokładanie, w obecnej sytuacji w tuskolandzie zwyczajnie mnie nie stać

O pracy, czasie, nerwach, papierkach związanych z organizacją nawet nie piszę bo mniemam, że ludzie inteligentni wiedzą o co chodzi.
Nie ma o co kruszyć kopii- tylko po prostu wysłać zaliczkę i cieszyć się fajną imprezą

Czego wszystkim uczestnikom i organizatorom życzę z całego serca.
Franc
w wielkiej DUuuuuuPIE mam parchole
.... ale gdzie była wzmianka o zaliczce

Ostatnio zmieniony czw maja 09, 2013 6:30 am przez Darek..., łącznie zmieniany 1 raz.
Polonez Quattro GG 1715477
http://www.4x4.szczecin.pl
http://www.4x4.szczecin.pl
I co Franc-ek
ręce opadają 

Franc drogi kolego.
Jak zapewne pamiętasz, dwukrotnie grzałem do Ciebie z drugiego końca Polski na zlot, gdyżbowiem albowiem cenię sobie dobre towarzystwo oraz dobrą zabawę. Jestem też fanem marki Patrol. Gdybyś robił zlot w tym roku, równiez bym zapierd.alał te prawie 600 km.
I kiedy kolo zapodał info ,że mota zlot we Wrocku czyli 300 km bliżej, to byłem pierwszy aby jechać.
I ja doskonale rozumiem,że koszty, że katering,ze ciuszki. Ze to wszystko jest kasa.
Ale skoro facet zmienia reguły gry w trakcie gry, skoro nie jest fair wobec tych którzy nie kupują wjazdu na imprezę w "przedpłatach" a kupują za gotówę w momencie przybycia na imprę. To mi to nie pasuje i wyraziłem swoją opinię.
I na koniec, nie podoba mi się podejście faceta do swoich potencjalnych klientów.
Jak zapewne pamiętasz, dwukrotnie grzałem do Ciebie z drugiego końca Polski na zlot, gdyżbowiem albowiem cenię sobie dobre towarzystwo oraz dobrą zabawę. Jestem też fanem marki Patrol. Gdybyś robił zlot w tym roku, równiez bym zapierd.alał te prawie 600 km.
I kiedy kolo zapodał info ,że mota zlot we Wrocku czyli 300 km bliżej, to byłem pierwszy aby jechać.
I ja doskonale rozumiem,że koszty, że katering,ze ciuszki. Ze to wszystko jest kasa.
Ale skoro facet zmienia reguły gry w trakcie gry, skoro nie jest fair wobec tych którzy nie kupują wjazdu na imprezę w "przedpłatach" a kupują za gotówę w momencie przybycia na imprę. To mi to nie pasuje i wyraziłem swoją opinię.
I na koniec, nie podoba mi się podejście faceta do swoich potencjalnych klientów.
-
-
Patryk 160 pisze:![]()
napisali mi na meila właśnie,że Hulk Hogan ma być i Dany DeVito

ponoć Dany DeVito odwołał swój przyjazd

co sie grzejecie z dupy..... polecam kazdemu zrobic 400 koszulek bo sie zapisało 200, założyć pare koła za zarcie i inne
a potem liczyc, ze sie towarzystwo szlachetnie zbierze
skoro ma sie chec przyjechac to czemu nie zabulic? w czym kłopot?
normalne, ze lepiej to mozna zaplanowac mając zdeklarowanych i POTWIERDZONYCH (zaplaconych) uczestników.
bo moze Ty jeden jesteś charakterny, ale na 50 niezaplaconych przyjedzie 10-20%.
i co potem z pozostalym towarem?.........
juz widzialem niejedną imprezę z wielką ilością chętnych, a potem nędza.......
to zlot, a nie rajd, mamy patrole a nie jeepy, ze klękają co 2 dzień
jak tylko biyło info o zlocie, to juz urlop, zaklepane wszedzie i tyle - i chociaz mi sie komplikuje stane na ryju, zeby przejechac 350km w te 6-7h 
zaliczka obliguje i tyle. drzecie koty jak baby
jakbym był na forum jeepa
i chetnie bym zobaczył wszystkie mordy, które tutaj kasztanią, a nie focha strzelają o byle uj - bo chyba o to chodzi w tym całym pierdolniku...
no
a potem liczyc, ze sie towarzystwo szlachetnie zbierze
skoro ma sie chec przyjechac to czemu nie zabulic? w czym kłopot?
normalne, ze lepiej to mozna zaplanowac mając zdeklarowanych i POTWIERDZONYCH (zaplaconych) uczestników.
bo moze Ty jeden jesteś charakterny, ale na 50 niezaplaconych przyjedzie 10-20%.
i co potem z pozostalym towarem?.........
juz widzialem niejedną imprezę z wielką ilością chętnych, a potem nędza.......
to zlot, a nie rajd, mamy patrole a nie jeepy, ze klękają co 2 dzień

zaliczka obliguje i tyle. drzecie koty jak baby
jakbym był na forum jeepa

i chetnie bym zobaczył wszystkie mordy, które tutaj kasztanią, a nie focha strzelają o byle uj - bo chyba o to chodzi w tym całym pierdolniku...
no

PATROLnięty 
~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

sbst : dobrze podsumował.
VITARA V6 - 4" lift - 32" MT
http://www.lukasziewa.com
http://www.lukasziewa.com