TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Witam wszystkich jestem w połowie posiadaczem suzuki jimny 99r
-
-
Witam wszyskich, trafiłem na forum szukając auta, które będzie można przerobić na wyprawowe. Najpoważniej zastanawiam się nad Nivą (z sentymentu) i Suzuki Grand Vitara (z rozsądku). Mam nadzieję, że trochę mi pomożecie
W oddzielnym wątku napisze na czym mi zależy. Pozdrawiam wszystkich!

Niva 1.7i
zaczęła się... przygoda
zaczęła się... przygoda
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich 
Jestem od przedwczoraj w miarę zadowolonym posiadaczem potencjalnego problemu o nazwie jimny
. Nie myślę o rajdach (przynajmniej na razie) - takie autko to dla mnie konieczność, bo mieszkam na zadupiu i mam już dosyć ciągłych kłopotów z zawieszeniem w swoich asfaltowych wehikułach. Wkurzające jest tez, ze przynajmniej kilka razy do roku auta te grzęzną na amen. Terenówka ma zażegnać te niedogodności, a już widzę, ze sama tez będzie problematyczna, tym bardziej ze nie była zbyt droga (i raczej nie przez przypadek). 

Jestem od przedwczoraj w miarę zadowolonym posiadaczem potencjalnego problemu o nazwie jimny

jeju jeju, tak się tu zaczytałem w temacie sprężyn tym razem i mię się aż głupio zrobiło bom taki buc, że się nie przywitałem nigdy nawet
Witam wszystkich zatem !
aktualnie zbroję się do robienia przodu - polibusze już czekają, sprężyny (już wiem jakie!
) za chwilę się znajdzie i pewnie jeszcze kilka ciekawych rzeczy po drodze wyjdzie ..btw. czy obecna śruba M12 zamiast "czternastki" w tylnym mocowaniu przedniego wahacza to duże kuku? 

Witam wszystkich zatem !

aktualnie zbroję się do robienia przodu - polibusze już czekają, sprężyny (już wiem jakie!

'91 CAMI Vitara 1.6 8v +lpg, 31" fedima EE, polcalmini
Witam wszystkich, moj potworek to jedyne poprawne Suzuki czyli Samurai 

Witam i pozdrawiam. Poruszam sie lekko pomotana vitara long
Witam, właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Jimny'ego 1,3 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Jimny '08
Witam wszystkich niedawno kupiłem Vitare 2,0 16v którą planuje jeździć w klimacie cross country.
-
- jestem tu nowy...
Witam. Jestem na etapie poszukiwań Vitary lub Terrano II/Maverick w cenie do 10 000 a na razie czytam...... czytam....!
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nowa pozdrawia wszystkich Nowych! Olka 

Czesc!
Chcialbym sie ladnie przywitac z wszystkimi
Mam od jakichs 4 miesiecy Grand Vitare SWB 1.6. Bardzo dzielny samochod. Glownie jezdzi nim moja zona do pracy. Za to w wekendy ja zabieram na wypady po bezdrozach. Na razie bardziej cywilizowanych, potem moze mniej.
Oryginalnie jestem z Gdanska jednakze od jakiegosz czasu mieszkam na Wyspie.
I w sumie to tyle
Chcialbym sie ladnie przywitac z wszystkimi

Mam od jakichs 4 miesiecy Grand Vitare SWB 1.6. Bardzo dzielny samochod. Glownie jezdzi nim moja zona do pracy. Za to w wekendy ja zabieram na wypady po bezdrozach. Na razie bardziej cywilizowanych, potem moze mniej.
Oryginalnie jestem z Gdanska jednakze od jakiegosz czasu mieszkam na Wyspie.
I w sumie to tyle

Pozdrawiam
Arek
Arek
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich i pozdrawiam.
Od niedawna posiadam S-GVI na BFG A/T - mój nowy "wędkowóz"
Od niedawna posiadam S-GVI na BFG A/T - mój nowy "wędkowóz"

Witam wszystkich.
Od niedawna Grand Vitara 1,9 DDiS
Od niedawna Grand Vitara 1,9 DDiS
Grand Vitara 1,9 DDiS
woj. Dolnośląskie
woj. Dolnośląskie
Witam jestem Tomek z Bielska-Białej mam wozidelko sj 413 z reduktorem 410 silnik 1.3 ale to jego ostatnie chwile 1.6 td już czeka i pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich,
mam od pół roku Vitarę 2.0 v6 Long. Zakupiłem seryjną teraz lekko zmotana: Lift zawieszenia 4", opony 235/70/16, snorkel, stalowy przedni zderzak.
Pozdrawiam
mam od pół roku Vitarę 2.0 v6 Long. Zakupiłem seryjną teraz lekko zmotana: Lift zawieszenia 4", opony 235/70/16, snorkel, stalowy przedni zderzak.
Pozdrawiam
Vitara 2.0 V6 Lift 4" Opony 235/70/16 MT Snorkel
Witam wszystkich.
Od niedawna jestem posiadaczem Suzuki Grand Vitara 2.0 td 1998r.
Mam 400 metrów polnej drogi i zimą ciężko było jeździć zwykłym samochdzikiem mam nadzieję ,że na deszczowe dni i zimwą porę będę mógł dojechać do domu a nie łazić z buta
Od niedawna jestem posiadaczem Suzuki Grand Vitara 2.0 td 1998r.
Mam 400 metrów polnej drogi i zimą ciężko było jeździć zwykłym samochdzikiem mam nadzieję ,że na deszczowe dni i zimwą porę będę mógł dojechać do domu a nie łazić z buta

witam wszystkich
narazie suzuki to u mnie jest ale motocykl
ale dojrzewa potrzeba chec posiadania malego 4x4
pozdrawiam
narazie suzuki to u mnie jest ale motocykl

pozdrawiam
- vandall_jr
-
Sprzedaj motor, kup auto, witaj 

BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
Witam wszystkich,
Jestem z podkarpackiego. Nazywam się Piotrek. Łowię, poluję, szwendam się trochę po Bieszczadach. Kupiłem Jimniaka żeby dojechać wszędzie tam gdzie potrzebuję. Będę chciał zrobić przy nim parę drobiazgów raczej do jazdy turystycznej niż off road i z tym związanych informacji szukam obecnie na forum.
pozdrawiam,
Jestem z podkarpackiego. Nazywam się Piotrek. Łowię, poluję, szwendam się trochę po Bieszczadach. Kupiłem Jimniaka żeby dojechać wszędzie tam gdzie potrzebuję. Będę chciał zrobić przy nim parę drobiazgów raczej do jazdy turystycznej niż off road i z tym związanych informacji szukam obecnie na forum.
pozdrawiam,
Witam
Jestem z okolic Rybnika, kupiłem Samuraia w częściach i powoli zaczynam go reanimować 

Witam wszystkich. Moja przygoda z samochodem 4x4 zaczęła się od dwudziestoparoletniego Mitsubishi Pajero I. Obecnie od początku lipca jestem (w sumie przez przypadek) właścicielem Grand Vitary z rocznika 2004. Witam wszystkich.
Witajcie, od 2 tyg. jestem posiadaczem Jimny'ego 1,3 z 2003 r.
Pozdrawiam wszystkich userów 4x4
Pozdrawiam wszystkich userów 4x4

witam wszystkich niedawno nabylem zmotanego samiego
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- jestem tu nowy...
To i ja się przywitam. Mam na imię Karol i jeżdżę lekko pomotanym samurajem, którego ciągle dopracowuje 

Vitara była
Terrano I był
Samurai był
Rocky 2.8 tdi (,BFG MT 33')był
Rocky 2.8 TD resorak jest
Terrano I był
Samurai był
Rocky 2.8 tdi (,BFG MT 33')był
Rocky 2.8 TD resorak jest