Cartech też w nim paluchy maczałWojtek_W pisze:W gamie?
Ja je chyba w Cartechu widzialem.
http://www.cartech4x4.pl/sub,pl,bialy-1.html
Moderator: Kosiarz
Cartech też w nim paluchy maczałWojtek_W pisze:W gamie?
Ja je chyba w Cartechu widzialem.
Ba pisze:chore piniądze.
W tej cenie jest gu4 + fajny swap.
Moj urzad celny za kazdym razem albo mnie gania do dealera w celu rozkodowania numeru VIN + pieczatka i podpisyGRI zzly pisze:Obecnie dość mocno Urząd Celny w momencie naliczania akcyzy weryfikuje rok produkcji pojazdu.
Wszystko mówi że jest pełny rok produkcji (papiery szyby Okręgówa) a UC jeb rok w dół-mają dość dobry system no i na
akcyzie rocznik w dół.
Oba nie są turbo a ten zielony to cypryjczyk a nie safari.dodzia pisze:Podobne jak Twoje marzenie są dwa w Poznaniu-które wdziałam
Marka Safari wystepowala wszedzie poza Europą, w Europie mamy Patrole.Daarekk pisze:To safari występowały tylko z kierownicą po prawej stronie ? i większośc automat ?
mopar pisze:Oba nie są turbo a ten zielony to cypryjczyk a nie safari.dodzia pisze:Podobne jak Twoje marzenie są dwa w Poznaniu-które wdziałam
Cypryjczyk (tzw) to Nissan patrol 4,2 diesel z instalacja 12 volt dlugi, wysoki dach .dodzia pisze:mopar pisze:Oba nie są turbo a ten zielony to cypryjczyk a nie safari.dodzia pisze:Podobne jak Twoje marzenie są dwa w Poznaniu-które wdziałam
Nie wiem czy turbo, bo pod maskę nie zaglądałam. A czy zielony? raczej morski niebieski![]()
A co to cypryjczyk???
Ja niedlugo bede mial prawie oryginalnego GU4 TD42Tcrocop pisze:Miałem orginalnego Y61 safari grandroad, 1999r, 4.2 td automat, longa w długiej wersji od 1 go wlasciciela od nowosci. Kolor biała perła![]()
Poszedł w okolice Krakowa.
Do dzis klne na siebie ze go sprzedałem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości