Zgodnie z odpowiedziami pojawiło się kilka lokalizacji

To i dobrze bo wybór będzie ciekawy.

Oddaję pod głosowanie miejsce spotkania zlotowego
Moderator: Albert_N
nie wiesz o co prosiszgórni$ pisze:Ja pierdzielę, ciężki wybór!
A może by tak w ciekawej czarnej dupie? Tam gdzie będzie fajnie, a nie tu czy tam
Marek dzięki za odpowiedźMarek D. pisze:nie wiesz o co prosiszgórni$ pisze:Ja pierdzielę, ciężki wybór!
A może by tak w ciekawej czarnej dupie? Tam gdzie będzie fajnie, a nie tu czy tam![]()
Białoruska granica, dwa dni pankowych koncertów pośrodku niczego na które i tak nie dojdziemy bo 700 metrów to za daleko a jak rozpalisz ognisko to sami do nas przyjdą, zalew w którym i tak się nie wykąpiemy, bimber, którego nie przepijemy i prosiak z rożna, którego i tak nie zjemy![]()
do tego porwane mosty i kombinowanie jak to truchło 500 km do chaty zawlec
Tomek dopisz Gródek do ankiety
BTW - po ostatnim jest do odebrania mały białorusin z kręconymi, ciemnymi loczkami i nawet "mama" wymawia ze ślunskim akcentem
Krzychu nie zapomniałem, tylko tworzyłem ankietę szybko bo dzieciaki miałem na głowieKrzysiek-74 pisze:Tomek zapomniał o "mojej" miejscówce w ankiecie. Może być "czarna d.upa"![]()
Dla rozpalenia zmysłów, okolice Złotoryji / czy jak to się tam pisze?/ - Świerzawy
Dolnośląskimkamiloskop pisze:marianówka w woj jakim![]()
![]()
O ile dobrze pamiętam to Ivula po zlocie wywieźliśmy do szosy Białystok - Bobrowniki i ta cholera polazła z buta, lasami, Wilno zdobywaćtomaszpi pisze:Marek dzięki za odpowiedźMarek D. pisze:nie wiesz o co prosiszgórni$ pisze:Ja pierdzielę, ciężki wybór!
A może by tak w ciekawej czarnej dupie? Tam gdzie będzie fajnie, a nie tu czy tam![]()
Białoruska granica, dwa dni pankowych koncertów pośrodku niczego na które i tak nie dojdziemy bo 700 metrów to za daleko a jak rozpalisz ognisko to sami do nas przyjdą, zalew w którym i tak się nie wykąpiemy, bimber, którego nie przepijemy i prosiak z rożna, którego i tak nie zjemy![]()
BTW - po ostatnim jest do odebrania mały białorusin z kręconymi, ciemnymi loczkami i nawet "mama" wymawia ze ślunskim akcentem![]()
Nie miałem lokalizacji tej czarnej ... ale dzięki Tobie może być zlokalizowana w Gródku( poniekąd jak byłem u Ciebie na zlocie to widząc te tereny to faktycznie można być w czarnej .... jak się zapuścisz w te lasy i bagna)![]()
Chyba Ty!Marek D. pisze:nie wiesz o co prosisz
BTW - po ostatnim jest do odebrania mały białorusin z kręconymi, ciemnymi loczkami i nawet "mama" wymawia ze ślunskim akcentem
Wilno? Jeszcze żyje.Marek D. pisze:
O ile dobrze pamiętam to Ivula po zlocie wywieźliśmy do szosy Białystok - Bobrowniki i ta cholera polazła z buta, lasami, Wilno zdobywać![]()
![]()
Żyje toto jeszcze?
szataniszcze pisze:tak sobie teraz pomyślałem że może zrobic go po sezonie, tak na jesieni![]()
piekna polska złota jesień z nivą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość