ale z tego co wiem nie apgrejdowało się na żadną wyższą wersję nawet w RO.
dałngrejd można natomiast często spotkać w łopianach i barszczach.

Moderator: Jerry
gri74 pisze:słyszałem ,że na ciastach się znacz co nie co
... a dziękuję bardzoczesław&jarząbek pisze:aha
holley 4bbl
Krótko i na temat:niedobry pisze:Witam Kolegów! Doradźcie mi proszę...mam możliwość zamiany audi allroad 2,5 tdi na freelandera 2,5 z gazem. Range jest zadbany z 2004 roku. Audi ma już wymienione wszystko profilaktycznie...więc nie powinien nic broić. Pompa, miechy ma nowe. Jest zadbany wyjątkowo,(...)
A upał działa na wisko jak automatyczna blokada.jarekstryszawa pisze:wtedy by wyrównywała obroty a przy większych zmianach różnicy obrotu wom i mostu zaczęło by ciągnąć
Wiem, że nie każdemu się chce/nie jest na tyle techniczny, ale najlepiej samemu zrozumieć zasadę działania napędu/napędów, a nie opierać się na nieco mglistych pojęciach napędu "stałego", "dołączanego" itp., różnie definiowanego i rozumianego zwłaszcza przez giełdowych znawców i pseudospecówBarney997 pisze:Jestem świeży w temacie i jestem na etapie kupna frelka, ale co człowiek to inna opinia i poje*ało mi się już w głowie. Jeden pisze, że napęd jest dołączany, a drugi zaś, że jest stały, trzeci mówi, że kręcą się wszystkie 4 kółka przy ruszaniu, a potem przełącza się na 2x4, więc już mam kompletnie pomieszane w głowie.
pozdrawiam
Uzasadnijsuzi4WD pisze:Zrezygnuj z zakupu.
Lepiej ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości