Korbamoto pisze:Reklama wszystkim się opłaca. I reklamodawcy i reklamujacemu pewnie tez
Ryra mnie to kompletnie, uwierz mi.

Nie mam w tym ZADNEGO interesu, bo nie pracuje w Rajdy 4x4 od bardzo dawna, ale samochodem terenowym jezdzilem zanim znaczna czesc dzisiejszych znawcow branzy i "prawdziwych offrołdferów" uczyła sie literek alfabetu.
Po prostu smieszy mnie jak ludzie szukaja lampy tylnej, wkladu reflektora, uszczelniacza czy lozyska na forum, skoro moga je najnormalniej zamowic w sklepie, dzieki ktoremu zreszta oplacane jest to forum. Nie interesuje mnie czy na Allegro jest taniej, drozej, towar za dzien czy za tydzien. Po prostu cycki mi opadaja jak widze proby wywazania otwartych drzwi. Ten sam korek za 20 czy za 60 - oczywiscie wybralbym ten za 20 i "brawo Jasiu" ze znalazles. Bardziej chodzi mi o szukanie taniego zamiennika za wszelka cene - to niewazne, ze uszczelniacz za 5 zl wytrzyma pol roku, a genuin za 25 podziala przez 5 lat. Wazne, ze bylo "taniej niz u Chermola w srajdach" i patrzcie jaki jestem sprytny. A ze robota przy wymianie zajmuje 4 godziny - eeee tam.... to sie nie liczy. Ja patrze na to inaczej: godzina mojej pracy kosztuje wiecej niz pozorna oszczednosc na takim przykladowym korku czy uszczelniaczu.
To nie jest personalnie do Ciebie @Korbamoto, to jest bardziej powod, dla ktorego kiedys naprawde duzo pisalem i pomagalem na forum, ale mi sie w koncu ulało.
A personalnie do Ciebie, to sam popatrz co napisales na poczatku watku
Korbamoto pisze: Korek wlewu wziął i się zgubił.
Paczylem w sklepach netowych.......
Pozniej piszesz:
Korbamoto pisze:
dlaczego miałbym kupić korek za 60 zł w tym super sklepie, skoro kupiłem za 20 zł, tak samo oryginalny, w pudełku Nissan Parts, z numerem katalogowym, ale nie w super sklepie, a od nikomu nie znanego sprzedawcy z Alle.
To teraz powiedz: po co dupe na forum zawracasz, skoro sam sobie problem rozwiazales i to tak sprytnie?
Nie musisz mnie lubić, nie mam z tym problemu
Pozdrawiam
Kuba