"koncik" motocyklowy 2
Moderator: Misiek Bielsko
Re: "koncik" motocyklowy 2
dziewiczy to on nie jest
i nie japoński
lpg się nie założy
...

i nie japoński
lpg się nie założy
...

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
Długie kolejki są do anestezjologów...
Rozważ, zanim będzie za późno.
Potem nie będę taki rozrzutny.

Rozważ, zanim będzie za późno.

Potem nie będę taki rozrzutny.

Wujek Dobra Rada 

OOOO, i to wyglada jak motór...Salata123 pisze:a jutro okażą hondkę CB1100 EX

UAZ 78 r (dawno temu)>czerwona niva 91r>biała niva 98 r >Disco 300, 98 r
6 ?trocin pisze:Aktualne jeszcze![]()
- acidrain84
-
Nie żebym jakoś specjalnie marudził, ale ten tego... Nówka.tomek pisze: OOOO, i to wyglada jak motór...

Cynizm i sarkazm mam w zakresie standardowych usług. Drobne złośliwości dla stałych klientów gratis.
zaraz się zlecą i zakrzyczą ...ze rama gumowa, nie hamuje , nie jedzie,,,i takie tam...acidrain84 pisze:Nie żebym jakoś specjalnie marudził, ale ten tego... Nówka.tomek pisze: OOOO, i to wyglada jak motór...Chodzi za mną już kawałek czasu.

UAZ 78 r (dawno temu)>czerwona niva 91r>biała niva 98 r >Disco 300, 98 r
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
prędkość maksymalna...sto
zapis w oryginalnej instrukcji:
"unikaj jazdy pod wiatr gdyż wiatr może mieć większą moc niż twój motocykl"

porównywalne z junakiem.
zapis w oryginalnej instrukcji:
"unikaj jazdy pod wiatr gdyż wiatr może mieć większą moc niż twój motocykl"

porównywalne z junakiem.
#noichuj
- acidrain84
-
Mordercy marzeń... 
Mnie te osiągi (a w sumie ich brak) by odpowiadały. Ja nie lubię zapie.dalać.

Mnie te osiągi (a w sumie ich brak) by odpowiadały. Ja nie lubię zapie.dalać.

Cynizm i sarkazm mam w zakresie standardowych usług. Drobne złośliwości dla stałych klientów gratis.
Niech bedzie 8.2pilmar pisze:6 ?trocin pisze:Aktualne jeszcze![]()

P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
Pojeździłem dzisiaj chwilkę po osiedlowych łąkach i powiem tak... Jestem pod wrażeniem trzymania Mitasa 09. Po przesiadce z 07 to mega przeskok. Jeździłem wprawdzie po łąkach głównie, takich zapuszczonych mocno, nigdy nie dotkniętych kosiarką, z kretowiskami itp, do tego jakieś trawiaste drogi i jedna podmoknięta łąka. Naprawdę - czad. Moto po prostu jedzie i nie jest nerwowo. Jeżeli taka poprawa będzie też na błotnistych ścieżkach, to nic więcej mi chyba nie potrzeba i przeproszę się z Tenerą na dobre.
Przejechałem się wczoraj kawałek BIGiem z 87r. Seria całkowita, ale taka przytomna silnikowo.
Fajny motór. Siedzi się jak na krześle, spoko pozycja dla człowieka jak ja, czyli 190cm/75kg. Kultura pracy w porównaniu do mojej Tenery - niebo a ziemia na korzyść BIGa. Rewelka. Moment z dołu wykurwny.
Ale...
Hebla zero. Absolutne. Z tyłu bęben (pierwszy rocznik). Przód gumowy.
Fajne moto i chętnie bym zamienił, ale dopiero po dołożeniu ze dwa klocki w akcesoryjne (lub nowe fabryczne) heble, stalowe oploty i takie tam.
Moja seryjna, nigdy nie tknięta palcem Tenera z ułamaną klamką przedniego hebluje lepiej 3x niż toto.
Ale spoko byłoby kupić sobie takiego BIGa 800 w serii całkiem. Fajny. Koszerny.
Przejechałem się wczoraj kawałek BIGiem z 87r. Seria całkowita, ale taka przytomna silnikowo.
Fajny motór. Siedzi się jak na krześle, spoko pozycja dla człowieka jak ja, czyli 190cm/75kg. Kultura pracy w porównaniu do mojej Tenery - niebo a ziemia na korzyść BIGa. Rewelka. Moment z dołu wykurwny.
Ale...
Hebla zero. Absolutne. Z tyłu bęben (pierwszy rocznik). Przód gumowy.
Fajne moto i chętnie bym zamienił, ale dopiero po dołożeniu ze dwa klocki w akcesoryjne (lub nowe fabryczne) heble, stalowe oploty i takie tam.
Moja seryjna, nigdy nie tknięta palcem Tenera z ułamaną klamką przedniego hebluje lepiej 3x niż toto.
Ale spoko byłoby kupić sobie takiego BIGa 800 w serii całkiem. Fajny. Koszerny.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
ernil pisze:

@ernil mitas 09 na tyl ok ,wytrzymala opona, chociaz mi pekla wzdluznie ale moze to wina kompresora
natomiast z przodu ponoc nie robi , na mokrym strach.Na przod cos miekszego, uslizg z tylu jak na zuzlu,ale z przodu kupa...niebezpieczny przod 09

natomiast z przodu ponoc nie robi , na mokrym strach.Na przod cos miekszego, uslizg z tylu jak na zuzlu,ale z przodu kupa...niebezpieczny przod 09
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
- misialek
-
Dlatego wielu endurowców jeździ na zestawie TKC80 + E09 (P/T). Sensowna cena, dobra trakcja w terenie, bezpiecznie na czarnym.
Mam polecam
Mam polecam

Ranger, XC70, XTZ660
Polatali w weekend
Zajebiaszczo bylo.
A to moj po zmianach oistatnich

Tylko trzeba szybke rejli wyskrobac, bo deflektor na wyjebach nie robi.
I swap zawiechy zaraz

Zajebiaszczo bylo.
A to moj po zmianach oistatnich

Tylko trzeba szybke rejli wyskrobac, bo deflektor na wyjebach nie robi.
I swap zawiechy zaraz
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Z tym bezpiecznie na czarnym to zależy od temperatury i wody ma drodze, jak sucho i ciepło , bałkany to mitas 09 na tyle ok , ale na zimna i deszcze to może orginał np t63 .Zniknie szybciej ale cos za cos.misialek pisze:Dlatego wielu endurowców jeździ na zestawie TKC80 + E09 (P/T). Sensowna cena, dobra trakcja w terenie, bezpiecznie na czarnym.
Mam polecam
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
i tak psują te motury i rzeki skażają ...

Jutro lece nowym nabytkiem w wąwozy, Ready to Ryć

P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99