Gdyby taki jelcz mniej palił dla mnie byłby lepszy od nivy. Camper jak ta lala haha i nawet rowery byłoby gdzie wsadzić

Ale fakt ja mam zboczenie takie że nie lubię tych nowszych samochodów.
Moderator: Albert_N
Czyli dochodzimy do tego, że niva jest lepsza, bo jest tania.damian8907 pisze:(...)Gdyby taki jelcz mniej palił dla mnie byłby lepszy od nivy.(...)
Tak samo głupi jak błędny. Tania to jest fabia sdi co najwyżej.damian8907 pisze:W sumie to chyba głowny argument za nią przemawiający.
dowód aro z historycznym numerem ELA G666 mam do dziś. i po jednej tablicy na pamiątkę mamy z nadmiszczem.gri74 pisze:Czesławie ... oni idą tam , gdzie ty już byłeś dziesięć lat temu , posiadając DR z wpisem aro
czesław&jarząbek pisze:dowód aro z historycznym numerem ELA G666 mam do dziś.gri74 pisze:Czesławie ... oni idą tam , gdzie ty już byłeś dziesięć lat temu , posiadając DR z wpisem aro
damian8907 pisze:Trzeba to powiedzieć Czesław i bez obrazy.
Ty albo jesteś taki upierdliwy albo głupi. Nie rozumiesz prostego przekazu i doszukujesz się problemu tam gdzie go nie ma..
gri74 pisze:Czesławie ... oni idą tam , gdzie ty już byłeś dziesięć lat temu , posiadając DR z wpisem aro
jeśli przyjąć za prawdziwą tezę, że "niva to stan umysłu"...w świetle wypowiedzi różnych w tym temacie...well...kwalifikujesz się.LR_Olek pisze:
ej,ja mialem nive ....15 lat temu,to sie liczy ze jestem ekspertem?
aha...Wojt@s pisze: Tańsza w utrzymaniu na pewno, części kosztują nie tak dużo jak do reszty aut, awaryjność większa
czesław&jarząbek pisze:jeśli przyjąć za prawdziwą tezę, że "niva to stan umysłu"...w świetle wypowiedzi różnych w tym temacie...well...kwalifikujesz się.LR_Olek pisze:
ej,ja mialem nive ....15 lat temu,to sie liczy ze jestem ekspertem?
dodatkowo przemawia za twoim eksperctwem teza, że łask jest pod elblągiem. w końcu jesteś geografem z papierami.
nie mam pojęcia.Mroczny pisze:ale to już chyba nikt od Was nie sprzedaje?
jesteś tego najlepszym przykłademMaciej-Niva pisze:Niva potrafi porządnie namieszać w głowach wielu ludzi.
Jak jest gdzie i są składniki to się mieszaczesław&jarząbek pisze:jesteś tego najlepszym przykłademMaciej-Niva pisze:Niva potrafi porządnie namieszać w głowach wielu ludzi.
Bo ja się nie pękam.czesław&jarząbek pisze:what a brave fucking statement
hm, jako były posiadacz Aro, nie jestes wiarygodnyczesław&jarząbek pisze:w przeciwieństwie do nadwozia w nivie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości