Ma ktos jakis pomysl gdzie wrzucic przetwornice ? Zostawic je na dachy za lampkami ? jak to uszczelnic, zeby w trakcie deszczu jakiegos elektrycznego spiecia nie bylo

Moderator: Marcin-Kraków
mam w takich samych wesemach w jednych 100W w drugich hid i dupy nie urywa a klasyczna żarówka ma przyjemniejsze światło w każdych warunkach , hidy przy przymgleniu czy deszczu chujniazpotatajniągrzes pisze:HIDy w porownaniu do zwyklych H7 przynajmniej organoleptycznie jak wczoraj ogladalem roznica w efekcie dosc znaczna, zeby nie powiedziec przepasc...
Jak się przesadzi z temperaturą barwy światła rzeczywiście w deszczu jest kiepsko. W okolicach 5-6k jest OK.klucz13 pisze:, hidy przy przymgleniu czy deszczu chujniazpotatajnią
pisałem że kiepskiequbus pisze:Panowie - Grzes BARDZO CHCE sobie wsadzic te HID-y...
On to musi zrobic by zobaczyc efekt, obojetne co mu tu powiemy
Problemem bardziej sa FF75 bo, na co tez zwrocilem uwage u Draka - odblysniki w nich po czasie sa juz bardzo dyskusyjne.
Gdybys mial Grzesiu te okragle lampy Helli - comet cos tam no to fajnie do swieci, ale te przetwornice. Brrr - trzeba redukowac ilosc kabli, przewodow, przewodzikow, laczen, polaczen itp.
grzes pisze: Chyba sie poddam i pojade do elektryka, zeby ogarnal to w szczegolach.
mam uprawnienia tylko do 4,5 wolta i 12 już mnie przerastagrzes pisze:nie badz zlosliwy...
chce przy okazji wiedze teoretyczna zglebic... wiesz cos w tej kwestii?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości