Nowy Pajero Sport - czy są na forum użytkownicy ?
Moderator: Kosiarz
Nowy Pajero Sport - czy są na forum użytkownicy ?
Jak w tytule, szukam kontaktu na PW.
Jeep Cherokee 4,0 '92 lift 4" & Pajero Sport 2014 "wyprawówka"
Re: Nowy Pajero Sport - czy są na forum użytkownicy ?
tia, spróbuj się tam skutecznie zarejestrować
może mi ktoś w końcu tam konto aktywuje

to tu pisz https://www.facebook.com/pages/Pajero-O ... 63?fref=tsradas pisze:tia, spróbuj się tam skutecznie zarejestrować![]()
nie znam Cię, więc wybacz, więcej się nie da
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
podziękował, spróbuje 

- Wowos
-
- Kontaktowanie:
To już jest taka sekta, że trzeba być znanym w środowisku, żeby zaistnieć na forum ? Fiu fiu...

y60 autobus, czerwony.
do klubu należą osoby, które się znają. Można by rzec, że to elitarny klub. Opluwaczy i pieniaczy tam nie wpuszczają i chwała za to, bo po wolności do wszystkiego, niektórym się w dupach przewraca.
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
elyta od pojary , koniec świata
jest jeszcze parę nie wykorzystanych np. Miłośnicy kurzego gówna - działkowcy , Rozrzucacze gnoju - elyta rolników itd.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
-
Ja do POC dobijałem się dwukrotnie - bezskutecznie.
Trafiłem tu i tu to jest elita
, dobrze żem nie mięntka faja bo dawno bym stąd poszedł
.
Trafiłem tu i tu to jest elita

o tym pisałem wcześniej, wszystko można opluwać, wystarczy klawiatura.klucz13 pisze:elyta od pojary , koniec światajest jeszcze parę nie wykorzystanych np. Miłośnicy kurzego gówna - działkowcy , Rozrzucacze gnoju - elyta rolników itd.
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
to pisz jak człowiek, kółko wzajemnej adoracji a nie wyjeżdżaj z eltyami bo to zakrawa na kpinę tak jak elita posiadaczy golfaAdas pisze:o tym pisałem wcześniej, wszystko można opluwać, wystarczy klawiatura.klucz13 pisze:elyta od pojary , koniec światajest jeszcze parę nie wykorzystanych np. Miłośnicy kurzego gówna - działkowcy , Rozrzucacze gnoju - elyta rolników itd.
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
radas pisze:podziękował, spróbuje
Jak nikt za ciebie nie poreczy to do pajero.org.pl sie nie dostaniesz
Czwarte serce 

nie zrozumiesz tego, Pajero to nie Patrol, Suzuki czy Jeep.klucz13 pisze: to pisz jak człowiek, kółko wzajemnej adoracji a nie wyjeżdżaj z eltyami bo to zakrawa na kpinę tak jak elita posiadaczy golfa
Posiadacze trzech diamentów potrafią być pasjonatami a Mitsubishi to wyjątkowe auto i nie piszę tu o starych zaniedbanych sztrucjach.
i chwała za togebels pisze: Jak nikt za ciebie nie poreczy to do pajero.org.pl sie nie dostaniesz
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
zapisywać się nie muszęgebels pisze:radas pisze:podziękował, spróbuje
Jak nikt za ciebie nie poreczy to do pajero.org.pl sie nie dostaniesz

bo pojawiła się szansa, że go nabędę, chce po prostu pogadać jak sprawuje się w eksploatacji na co dzień,
powozić ma nim żona, w terenie już nim jeździła i stwierdziła, że OK,
auto z przeznaczaniem do codziennej eksploatacji i wakacyjne eskapady (turystyka off roadow'a)
reasumując pchnąłem maile i wiadomości na fejsie, może jakiś kontakt dostanę

megalomania do entej potęgi i wyj ebane ego do czwartego wymiaru , koszmarAdas pisze:nie zrozumiesz tego, Pajero to nie Patrol, Suzuki czy Jeep.klucz13 pisze: to pisz jak człowiek, kółko wzajemnej adoracji a nie wyjeżdżaj z eltyami bo to zakrawa na kpinę tak jak elita posiadaczy golfa
Posiadacze trzech diamentów potrafią być pasjonatami a Mitsubishi to wyjątkowe auto i nie piszę tu o starych zaniedbanych sztrucjach.
i chwała za togebels pisze: Jak nikt za ciebie nie poreczy to do pajero.org.pl sie nie dostaniesz
a tak według tych pojęć to jestem super hiper elyta etyt bo w domu mam trzy ( TRZY

więc masz spore doświadczenie i pewnie na co dzień chodzisz w dresach 

PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
a dres to dyskwalifikujeAdas pisze:więc masz spore doświadczenie i pewnie na co dzień chodzisz w dresach

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
klucz13 pisze:a dres to dyskwalifikujeAdas pisze:więc masz spore doświadczenie i pewnie na co dzień chodzisz w dresachcodziennie łażę po chałupie i ogrodzie, bardzo wygodny ubiór
aaaaaa i powinieneś brać przykład ze mnie przecież jestem etyta elyt bo mam trzy mistu
a pijasz tanie wino, albo bimber co sam upędziłeś

Czwarte serce 

elytom nie wypadagebels pisze:klucz13 pisze:a dres to dyskwalifikujeAdas pisze:więc masz spore doświadczenie i pewnie na co dzień chodzisz w dresachcodziennie łażę po chałupie i ogrodzie, bardzo wygodny ubiór
aaaaaa i powinieneś brać przykład ze mnie przecież jestem etyta elyt bo mam trzy mistu
a pijasz tanie wino, albo bimber co sam upędziłeś
no

- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Zapewne (ale nikt Ci tego nie napisze) jest cholernie glosny w srodku tak jak L200. A to w podrozach jest istotne dosc. Kalkuluj wiec dodatkowe 3k za wygluszenie wnetrza w car-audio.radas pisze:zapisywać się nie muszęgebels pisze:radas pisze:podziękował, spróbuje
Jak nikt za ciebie nie poreczy to do pajero.org.pl sie nie dostaniesz, szukam użytkowników najnowszego Pajero Sport
bo pojawiła się szansa, że go nabędę, chce po prostu pogadać jak sprawuje się w eksploatacji na co dzień,
powozić ma nim żona, w terenie już nim jeździła i stwierdziła, że OK,
auto z przeznaczaniem do codziennej eksploatacji i wakacyjne eskapady (turystyka off roadow'a)
reasumując pchnąłem maile i wiadomości na fejsie, może jakiś kontakt dostanę
Bo to prawie l200 jest tył na sprenżynach i inny kawalek budy reszta to prakttcznie l200
A głośno w 200 jest to i w sporcie będzie podobnie
A głośno w 200 jest to i w sporcie będzie podobnie
Na jeździe próbnej tego nie odczułem. Silnik był dobrze wygłuszony, trochę gorzej opony. Moje pajero 3 jest dużo głośniejsze. Mi nie podobała sie pozycja za kierownicą, poza tym bym brał.
Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
No ja się skusiłem na nowego Sporta i narazie jak to z nowym autem wszystko OK.
Trzeba tylko valvoline/tectyl zapodać pilnie od spodu.....

Andrzej
Pajero (czeka na zmiany)
Pajero (czeka na zmiany)
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
W sensie, że koroduje już w salonie ? 

y60 autobus, czerwony.
Najprawdopodobniej
- ale po wyjechaniu z salonu ruda zdecydowanie przyśpiesza.... 

Andrzej
Pajero (czeka na zmiany)
Pajero (czeka na zmiany)