XJ pali bezpiecznik pozycji
Moderator: Mroczny
XJ pali bezpiecznik pozycji
Witam , mój XJ pali bezpiecznik świateł pozycji . Zrobiłem eksperyment : wyjąłem żarówki tylne i włączyłem pozycje - nie wywaliło bezpiecznika , założyłem zarówki i było ok , po jakimś czasie właczyłem światła i znów wywaliło i wywala za każdym razem . To jakaś przypadłość modelu czy kuna mi coś nadgryzła 

..Patrol 3.3 TD intercooler+5 cm
Re: XJ pali bezpiecznik pozycji
włącznik świateł do sprawdzenia
Zmieniałem , co prawda nie mam pewności czy drugi jest ok :/ , na obu takie same objawy , chwilę działa a po jakimś czasie wypieprza bezpiecznik . Jeszcze pojeżdżę bez tylnych zarówek i zobaczę czy będzie zmiana
no to jedziemy dalej
- kostka przed filtrem powietrza (zwyczajnie potrafić zgnić)
- obluzowany jakiś kabel przy światłach
- kostka przed filtrem powietrza (zwyczajnie potrafić zgnić)
- obluzowany jakiś kabel przy światłach
Znalazłem dziada
. Kabel przy lewej lampie tylnej najnormalniej zwierał do budy .

kawki są pod ochroną prawną , wrony teżAśka&Kuba pisze:Wpadne na kawkę

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Nie wiem nie znam się na ptakach
Nigdy mnie do tego nie ciągnęło 

NO I JEST RZOPA
tia każdy tak mówi a potem za bocianami się rozgląda bo kapusty już nie sadząAśka&Kuba pisze:Nie wiem nie znam się na ptakachNigdy mnie do tego nie ciągnęło

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Nie wnikam za jakimi ptakami kolega się ogląda ale chyba preferuje duże 

NO I JEST RZOPA
nie ważne czy mały czy duży, czy długi czy krótki, ale ważne by był wesolutkiAśka&Kuba pisze:Ja mam małego pitoka