Oddam
Moderator: Student
Re: Oddam
Potrzebuje: kły-haki do przedniego zderzaka 2szt. W zamian mogę dać skrzynkę z narzędziami (klucze, kombinerki, pilniki, śrubokręty, itp.) Mam też pompki paliwowe, kwadratowe klocki hamulcowe oraz silnik wycieraczek tylko nie wiem do którego rosyjskiego pojazdu - prawdopodobnie Łada...
Zdjęcia wyślę na maila, tu nie wiem jak dodać.
Zdjęcia wyślę na maila, tu nie wiem jak dodać.
Szalony konstruktor, spawacz artysta 

- dawidbajorek
-
szukam przynajmniej 4 felg nitowanych do gaza 69, może ktoś ma i się chce zamienić na normalne.. albo coś innego.

46....469 

-
- jestem tu nowy...
Sprawa tych amorków jeszcze aktualna ? ... właśnie szukam amorków na przód i tył do Gaz 69 . Może ktoś pomoże ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Oddam za przysłowiowe dziękuję, komplet instalacji LPG. Chodziło to to z S-21. Przewody od wlewu i do parownika mogą się nie nadawać już do użycia. Butla powinna mieć jeszcze z rok/dwa lata legalizacji. Papiery powinny być, ale nie mogę obiecać że znajdę. Odbiór w wa-wie na Woli.
GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Jaki mikser i parownik?grobas pisze:Oddam za przysłowiowe dziękuję, komplet instalacji LPG. Chodziło to to z S-21. Przewody od wlewu i do parownika mogą się nie nadawać już do użycia. Butla powinna mieć jeszcze z rok/dwa lata legalizacji. Papiery powinny być, ale nie mogę obiecać że znajdę. Odbiór w wa-wie na Woli.
Potrzebuję coś do Gaza 69 ale z V6:)
koło rozrządu do dolniaka 2400
jak w tytule kupię koło do dolniaka 2400 pojemności
Cześć,
Kiedyś na forum byłem, nawet trochę się udzielałem. Wracam z tematem.
ODDAM GAZA 69 w dobre ręce
. Więcej danych na priv. Trochę skundlony, po generalnym remoncie wszystkiego. Żal oddawać na złom, a nie chcę rozbierać i sprzedawać na części. Zmieniły mi się priorytety...
Kiedyś na forum byłem, nawet trochę się udzielałem. Wracam z tematem.
ODDAM GAZA 69 w dobre ręce

Nic nie będzie już takie jak dawniej. Kupiłem Gaza...
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
Nic nie pomyliłeś, ja zrobiłem cały dół i mechanikę, na blacharkę brakło funduszy i poszła do Helli.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
LJ 70