9,6l na setkę? Serio? Mi ostatnio spalił 15l... Ech.
Moderator: Kosiarz
Podziekowal, co robisz 4-9 lipiec?pedroz pisze:Radek, fajne auto i słuszny kolor!![]()
Pewnie będę na wakacjachjradek pisze: Podziekowal, co robisz 4-9 lipiec?
jradek pisze:
No tak nowy miś wygląda.
Przeca Ci mówiłem. Od 7 do 16 lipca.jradek pisze:Szukam Conpanaejros żeby coś popełnić. Na przykład północną Rumunię.
Pajero lwb nie tylko musi służyć do wypraw i wakacjiMarcinZeth pisze:jradek pisze:
No tak nowy miś wygląda.
Gratuluję - fajny wóz i w najlepszym zestawieniu silnikowym![]()
Ja swoje Pajero bede za to chyba sprzedawał za jakis czas, bo zmieniłem robotę i nici z planów wakacyjnych wypraw
to prawda, ale zrobiona zabudowa więc fajnie byłoby wykorzystać spanie - jeszcze w planach została tylko UkrainaBlackbear pisze: Pajero lwb nie tylko musi służyć do wypraw i wakacji
Moze polatamy kiedys razem?MarcinZeth pisze:..
A chętnie - jak cos będziemy działać dam znacjradek pisze:
Moze polatamy kiedys razem?
Mieszkam pod Wawa.
Zabudowę zrobiłem wg projektu kumpla z jego Pajeroqmulus pisze:
Poka zdjecia zabudowy
Bardzo dobrze sie spisuje - odczuwalnie ma duzy moment obrotowy (292 Nm przy 2000 obr/min), na reduktorze jest potęga na podjazdach, na zjazdach też ładnie trzyma, a testowane parę razy w górach.Wowos pisze:Jak się takie 2.8 spisuje w długiej pojarce ? Jeździłem trochę krótkim z tym motorem i nawet nawet to jechało...
Jest ...jradek pisze:Kurde, pojezdzilem sobie dzisiaj krotkim i szkoda mi go puszczac do ludzi. Zastanawiam sie czy sobie go nie zostawic. Dwie, o zgrozo podobe terenowki to jest lekka przesada?
Zuki sa fajne.jradek pisze:Ostatnio prawie kupilem żuka...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości