Azja 2017
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Azja 2017
Ja na maksa to może udało by się z 25-30dni urlopu wydębić.
Zawsze kawałek możemy razem pozwiedzać, a później się urwę w drogę powrotną...
Zawsze kawałek możemy razem pozwiedzać, a później się urwę w drogę powrotną...
WJ21
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
No nie wiem.
Koledzy nieczytający forum piszą na mailu że nie damy rady
Chcę połowa-koniec czerwca gdzieś startować.
Koledzy nieczytający forum piszą na mailu że nie damy rady

Chcę połowa-koniec czerwca gdzieś startować.
Cały ten twój trip da się przejechać Golfem 2 na szosowych oponach.Takayuki pisze: ↑śr sie 09, 2017 10:25 pmOpory? W ponadtrzytonowym aucie o aerodynamice przystanku autobusowego? Na 4k metrów gdzie jest połowa tlenu w powietrzu?W krajach gdzie paliwo to 1/3 w porywach do 2/3 naszej ceny... nieistotne opory opon.
Brałbym MT, od zawsze jeżdżę na MT... zużycie pomijalne, hałas pomijalny bo auta głośne, a może się bieżnik czasami przydać.
Nie tak że jakieś bagno i MT potrzebne... lokalesi jeżdżą na slickach i dają radę, znaczy się szosowych oponach które kiedyś dawno bieżnik miały...
W górach kamienie generalnie pod spodem, to się trakcję złapie. Na kawałki stepowo-pustynne z piachem to MT nawet gorzej.
Tylko jak mówię, ja się tak przyzwyczaiłem od dawna, BFG MT te co mam zużywają się bieżnikowo i tak wolniej niż pęka bok opony od pracy, a nie będę żonglował kołami kilka razy do roku albo co wyjazd.
Tak, że ten... Nie wymądrzaj się tu, bo to chwilami zwykłe żenua po prostu... Miszczu azjatycki, co sie przesiadł na centralnym i mówi, że Warszawę zaliczył.
Hej, elwood?
Żenua to jest podpisywanie się sprayem na skałach na przełęczach w Pamirze

A trasa do przejechania poza kilkoma miejscami które pewnie by z kamyczków ułożył jakby się uprzeć. No ale patrolem jechałem, ze dwa zdjęcia mi wyszły, lans jest

żenujące to jest wpitalanie się jak między swoich z taką gadką..
chłop wziął i na luzie sobie opierdzielił wycieczkę czym zdeprecjonował męski wyczyn prawdziwych podróżników
rotfl
chłop wziął i na luzie sobie opierdzielił wycieczkę czym zdeprecjonował męski wyczyn prawdziwych podróżników
rotfl
Nie nazywając tego wiekopomną wyprawą. Ciekawe czy nasze gwiazdy rozstrzygnęły między sobą kto był tsm bardziej?

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Wróbelek miał jedną nóżkę bardziej...
To takie mizianie się sisiakami... ja pindole, to nikt nie ma prawa, bo co
A pod Biedrę to kto wyprawy robił - Ja! I kto się pochwali - mam zdjęcia, i sprayem synek też coś namazał. Gówno jest takie same w Pamirze i pod Biedronką. No weźcie , no...
To takie mizianie się sisiakami... ja pindole, to nikt nie ma prawa, bo co

Zbowid

-
- jestem tu nowy...
Mnie to się bardzo podoba - też muszę tam jechać, a opisy bardzo się przydadzą.
Ale najpierw Gruzja, bo po Litwie, Łotwie, Rumuni i Ukrainie w tym roku chce się więcej i dalej
Ale najpierw Gruzja, bo po Litwie, Łotwie, Rumuni i Ukrainie w tym roku chce się więcej i dalej

Pajero II 2.8 SS