Było by nas dwóch

Tylko nie wiem jaki teren Lenio tam przewiduje. Musiał byś dojazd na biwaki szutrami wybrać.
Moderator: Albert_N
Jeśli Organizator nie zaplanuje topienia się w bagnach a z moją wyremontowaną nogą będzie ok to może się też podepniemyLenio pisze: ↑pn mar 04, 2019 10:58 pmKierunek: Litwa - Łotwa - Estonia (na północ od trójstyku granic do Bałtyku i później możliwie często na bałtyckich plażach, a po osiągnięciu Talinna na południe przez pojezierza, bagna i szuwary w stronę Wilna)
Termin: w dużym przybliżeniu 31.07 - 18.08, a jeżeli precyzyjniej to może 2 - 17.08 - w sumie dwa tygodnie mają być (oczywiście jak wiadomo, nie ma problemu z dojechaniem później i odjechaniem wcześniej)
Osoby: My (w składzie jeszcze niesprecyzowanym), Szwecje, Dziadek, .....
I to byłoby na tyle. Zaczynam rysować coś na kształt trasy![]()
Z mojego objazdu Litwy w 2013 pamiętam, że szutrów tam nie brakowało
Ważne żebyś gitarę wziął. O tabulatury się nie martw bo Leon na komórce ma wszystko....
Jeżeli chodzi o wjazd na Litwę, to mam już upatrzone kapitalne miejsce na sforsowanie granicy i tuż za granicą nocleg. A to zdjęcia z tego noclegu
Gitarę też ma komórce
Czyli chcesz wjechać przy styku trzech granic i szutrową "autostradą" dojechać do kempingu nad jeziorem. Jest na nim masa takich wytworów
Zgadza siękudełek pisze: ↑pn mar 25, 2019 3:37 pm
Czyli chcesz wjechać przy styku trzech granic i szutrową "autostradą" dojechać do kempingu nad jeziorem. Jest na nim masa takich wytworówKilka dalszych zdjęć z tego miejsca jest tu
http://karpinscy.pl/babcia4x4/?page_id=7839
Jasne, że podeślij. Adres mailowy chyba masz?kudełek pisze: ↑śr mar 27, 2019 9:21 amSpływ zrobiliśmy, nie planując go, już w Polsce. Gdzieś przy moście na Krutyni były kajaki wiec stanęliśmy i popłynęliśmy z marszu.![]()
Jeśli chcesz to mogę Ci przesłać całą rozpiskę naszego wyjazdu z punktami gps więc może coś sobie wybierzesz a w kilku ciekawych miejscach byliśmy![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości