I - co? Chinole to też pokłosie ideologii Adolfa?

Moderator: Misiek Bielsko
Nigdzie. Ale mam życzenie, żeby to zrobił w moim imieniu mój rząd. Nawet, jeżeli na nich nie głosowałem. Zrobi?
I bardzo dobrze że ktoś podbija świat przez gospodarkę ........tylko że druga strona ma przewagę militarną ............jeszcze ma.
Wygra Trump , a jego popularność wzrośnie po pierwszym wystrzale w kierunku Iranu.........tam tez jest " demokracja " .........sterowana poprzez media.
w milionach może nie ale taka np noc długich nozy.piotrck pisze: ↑pn cze 17, 2019 9:38 pmtylko że Hitler nie wymordował w x milionach swoich poddanych , jak to uczynił Stalin wraz z eskimosami
błąd logiczny polega na tym,że Adolf nie zmuszał niemców do złych czynów a Józef to robił i to pod groźba utraty życia........faktem niezaprzeczalnym jest to że obydwaj byli psycholami z tym że jeden nienawidził eskimosów a drugi wraz z nimi mordował
szczerze, to nawet nie wiem jak to skomentować. Chyba nawet nie chcę.Videlec pisze: ↑pn cze 17, 2019 9:46 pmNie tylko zostali, oni nadal nimi są.
To widać chociażby w sposobie prowadzenia polityki zagranicznej, przemyśle czy nawet prozaicznej grze w piłkę. Nie mówiąc już o bezpośredniej rozmowie z niemcem, gesty, sposób wypowiedzi... oni ciągle uważają się za rasę panów. Dążą do dominacji, udowadniając swoją wyższość w każdej dziedzinie.
Dlatego ja nie uważam za słuszne nazywanie szczura chomikiem tylko dlatego, że ten szczur chciałby się nim jawić.
Życie toczy się dalej i nie ma co stać w miejscu... z tym, że historię należy pamiętać taką jaka ona była bo w przeciwnym razie, szybko zatoczy koło.
No to w porządku. Wszak jesteśmy spadkobiercami greków nie rzymian.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość