sam jesteś z hodowli ten mały to zwykła przybłęda ot tak wlazł i terroryzował lemingi w obejściu

Moderator: Misiek Bielsko
sam jesteś z hodowli ten mały to zwykła przybłęda ot tak wlazł i terroryzował lemingi w obejściu
Gdzie tampiotrck pisze: ↑sob sie 03, 2019 4:34 pmNormalnych ? Dobre , tam są sami psychole , mniejsi lub więksi ...........ZbychoS pisze: ↑sob sie 03, 2019 3:55 pmTiaa ... powie że na Brauna, Kurwina lub im podobnych ...
Syf chcą leczyć Ebolą.
Głosować Radzisławie, głosować. Tylko na normalsów, nie na świrów.
Paru jeszcze się znajdzie. Aczkolwiek niełatwo wydłubać z masy idiotów przebierających nogami by się i nas urządzić.
Dojrzałeś do mniejszego zła?piotrck pisze: ↑sob sie 03, 2019 4:34 pmNormalnych ? Dobre , tam są sami psychole , mniejsi lub więksi ...........ZbychoS pisze: ↑sob sie 03, 2019 3:55 pmTiaa ... powie że na Brauna, Kurwina lub im podobnych ...
Syf chcą leczyć Ebolą.
Paru jeszcze się znajdzie. Aczkolwiek niełatwo wydłubać z masy idiotów przebierających nogami by się i nas urządzić.
Ja nawet na siebie bym nie zagłosował.Kabal pisze: ↑sob sie 03, 2019 8:18 pmDojrzałeś do mniejszego zła?piotrck pisze: ↑sob sie 03, 2019 4:34 pmNormalnych ? Dobre , tam są sami psychole , mniejsi lub więksi ...........ZbychoS pisze: ↑sob sie 03, 2019 3:55 pm
Tiaa ... powie że na Brauna, Kurwina lub im podobnych ...
Syf chcą leczyć Ebolą.
jaka jest różnica , między ucięciem ręki przed łokciem lub za łokciem........nie ma mniejszego zła dla mnie.
Po tym co ostatnio zobaczyłem w Senegalu to czarno to widziepiotrck pisze: ↑sob sie 03, 2019 9:07 pmjaka jest różnica , między ucięciem ręki przed łokciem lub za łokciem........nie ma mniejszego zła dla mnie.
czekam na listy wszystkich partii i obawiam się że nie będzie na kogo głosować
PS. U mnie w okręgu jedynką z Peło będzie Sienkiewicz ten od ujjj dupa i kamieni kupa . A z Pis Ziobro . Ziobro przynajmniej zamyka złodziei i malwersantów .
po Tobie to sie nie spodziewałem,ze tak łykasz
to ta sama lista tylko dla zmyłki motłochu zrobionapiotrck pisze: ↑sob sie 03, 2019 9:07 pmjaka jest różnica , między ucięciem ręki przed łokciem lub za łokciem........nie ma mniejszego zła dla mnie.
PS. U mnie w okręgu jedynką z Peło będzie Sienkiewicz ten od ujjj dupa i kamieni kupa . A z Pis Ziobro . Ziobro przynajmniej zamyka złodziei i malwersantów .
jak mam łykać skoro przez 4 lata rządów nikogo nie zamknęli oprócz Gawłowskiego bo się nie podzielił .......a tyle afer miało być . Nawet wdowie po znanym mężu odpuścili te walizki pieniędzy co to dostała od teściów/rodziców. Teraz Oni kradną , tylko ośmiorniczek nie jadają bo plebejskie podniebienie nie toleruje ..........ciepłą wódkę tak , owoców morza nie.
Naprawde chcesz glosowac na Zerro?piotrck pisze: ↑sob sie 03, 2019 9:07 pmjaka jest różnica , między ucięciem ręki przed łokciem lub za łokciem........nie ma mniejszego zła dla mnie.
a to się dalej onanizujcie
Otóż należał do partii która rządziła krajem przez 8 lat , więc i powinna zrobić wszystko by nie było : ujjj dupa i kamieni kupa , jeśli od rana do wieczora GW czy TVN mówiły że jesteśmy zieloną wyspą ........pomogłem ?
Ano nie pomogles. Wrecz przeciwnie.
Znaczy....czas sie leczyćlesio jeep pisze: ↑ndz sie 04, 2019 10:20 am............
a to się dalej onanizujcie![]()
natomiast widziałem watache rudych orłów żerujących ba śmietniku walczących o zdechłego szczura
coś jakoś z polską scenom polityczną mi się skojarzyło![]()
te orły były naprawde rude jak tusku !
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości