Taki przykład z innej branży - euro 2012, nasi kopacz mają zgrupowanie w hotelu Arłamów. AVE - 270 mln. Wartość hotelu wtedy - 300

Moderator: moralez
Uprościłeś
10 milionów euro w wiliamsie i 12 milionów w przyszłym roku nie obejmuje reklam zakupionych w kraju. A ponieważ Orlen jest w praktyce jedynym dostawą paliwa w PL ( jest oczywiscie LOTOS kórego własnie przejmuje) to nie ma to żadnego znaczenia dla klienta w PL. Wszystkie stacje niezależne kupuja paliwo w orlenie, podobnie drugi największy gracz czyli BP - też kupuje w orlenie. Pozostaje slovnaft i Lukoil - - no ale to są jednostki w PL, które mają własne paliwo.
Eeee., z naszymiZibi pisze: ↑wt wrz 17, 2019 7:13 pmGdyż średnia oglądalność w PL w 2018 roku wyniosła 154 tyś widzów a w 2008 gdy Kubica bez naszych pieniędzy jeżdził w formule - 3,94 miliona . Widzisz różnicę?
Tak przy okazji - naprawdę myślisz, że opinia polaków o ORLEN zmienia się pod wpływem F1 i Kubicy ( który ze stacji nagle znikną dekretem naczelnika dnia 7 lipca 2019 roku)Czy może jednak więcej działą program lojalnościowy obniżający cenę paliwa o 15 groszy kosztujący wielokrotnie mniej?
Misiek, jak by Cię wcisnęli do kokpitu, to bez gumówki byś nie wysiadłMisiek Cypr pisze: ↑czw wrz 19, 2019 7:33 pmMowcie co chcecie, ale jak ja bym wsiadlo do tego autka, roberta, to nie odkleili by mnie od drogi![]()
Gumowka nie dałaby radyKabal pisze: ↑czw wrz 19, 2019 10:02 pmMisiek, jak by Cię wcisnęli do kokpitu, to bez gumówki byś nie wysiadłMisiek Cypr pisze: ↑czw wrz 19, 2019 7:33 pmMowcie co chcecie, ale jak ja bym wsiadlo do tego autka, roberta, to nie odkleili by mnie od drogi![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości