Moderator: Albert_N
Ja celuję w 60-70. Wracam w poniedziałek wieczoremczarny bielsko pisze: ↑śr paź 27, 2021 2:16 pmtaki spacer jak najbardziej do ogarnięcia jestz psami robię po 15 - 20km nieraz po wyżynie więc są i górki i dolinki i skały i las i nawet dziki
więc pomysł spaceru jest jak najbardziej trafiony
flaszka też może być
![]()
Kabal pisze: ↑śr paź 27, 2021 2:21 pmJa celuję w 60-70. Wracam w poniedziałek wieczoremczarny bielsko pisze: ↑śr paź 27, 2021 2:16 pmtaki spacer jak najbardziej do ogarnięcia jestz psami robię po 15 - 20km nieraz po wyżynie więc są i górki i dolinki i skały i las i nawet dziki
flaszka też może być
![]()
Flaszka nie jest planowana. Góry, temperatury okołozerowe... Tak, ja też mam resztki instynktu samozachowawczego, choć skrzętnie je ukrywam
![]()
Romek już wie, że idzie na wycieczkę?Kabal pisze: ↑śr paź 27, 2021 2:21 pmJa celuję w 60-70. Wracam w poniedziałek wieczoremczarny bielsko pisze: ↑śr paź 27, 2021 2:16 pmtaki spacer jak najbardziej do ogarnięcia jestz psami robię po 15 - 20km nieraz po wyżynie więc są i górki i dolinki i skały i las i nawet dziki
flaszka też może być
![]()
Flaszka nie jest planowana. Góry, temperatury okołozerowe... Tak, ja też mam resztki instynktu samozachowawczego, choć skrzętnie je ukrywam
![]()
Giewont nie ma kawałka po słowackiej stronie, najbliżej słowacji od niegio są Kondrackie a to nawet całkiem spory kawałekKabal pisze: ↑śr paź 27, 2021 12:14 pmNie stałem. Tam są (po słowackiej stronie) dwa miejsca, gdzie dzieciak może się obsrać i mój to odwalił. A tak poza tym, to jest faktycznie spacer, tylko dłuższy. Nie każdy dziecior w wieku 9-10 lat umie z marszu zrobić 35 km. Trzeba to sobie zakładać w planach wycieczkowych. Szczególnie w góry takie jak Tatry. I nie patrz na to z perspektywy ex komandosa, tylko rodzica. To cholernie zmienia perspektywę i skłonność do podejmowania ryzyka.
Daj mu paliwo. Pójdzie
patrząc na długość i nachylenie podejścia, takiego paliwa jeszcze nikt nie upędził
Jaśnie Pan ze stali się odezwał, co go w samochodzie połamało
Zamknij japę, psujesz intrygęminizbowid pisze: ↑czw paź 28, 2021 4:35 pmJaśnie Pan ze stali się odezwał, co go w samochodzie połamało![]()
![]()
A co się dziwisz? W moim wieku? Takie rzeczy?
Faktem jest że była taka... kapitańska...
nie daj się wpuścić w kanał, jesteś w końcu starszy ode mnie
Ale on sam się dobrowolnie w niego wpuszcza...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości