Spodnie robocze
Moderator: moralez
Re: Spodnie robocze
Nie jestem, na razie nadzieje bardzo mgliste. Próbowałem, mam studia za sobą i napisaną pracę. Uwalili mnie na ostatnim etapie przed obroną. Natomiast nie stronię od nauki, badań i mnie to zwyczajnie ciekawi 

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- Misiek Cypr
-
Było zapytać na forum - miałbyś webinar.
Wiadomo - błotniki rdzewieją i trzeba je spawać a potem malować.

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
O widzisz, system mi przeinaczył i przegapiłem. Napisałem błotniakach, "a" się zgubiło.
O korozji to mam sporą wiedzę doświadczalną

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- minizbowid
-
Kiedyś ze znajomym pojechaliśmy na zlot Opla, co prawda polonezem ale jednak

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Widziałeś kiedy Honkera? Opel to je nic. 

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Mam projekt " Wściekłe gacie" .Powstał do ciorania w błocie i wodzie. Błotowodzie. Krótkie spodenki.Niestety krawiec/owa potrzebny/a.
Flectarn ma dobry materiał i krój
niestety nie ogrodniczki.
,
@Misiek jakie deszczówki brałeś na statek? Jaka firma ?

Flectarn ma dobry materiał i krój

,
@Misiek jakie deszczówki brałeś na statek? Jaka firma ?
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Żeby Ci z tych wściekłych gaci nie wyszły "nieSworne gacie" 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
gacie, które miały w założeniu być wodoszczelne i przeciwbłotne okażą się takimi co to najlepiej zbierają błoto i wodę i po eskapadzie człowiek jet 20 kg cięższy

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Nie.Zastosowanie letnie.Proste wymagania:
kieszenie cargo pojemności 2 x 2 puszki 0.5 . Czyli flectarn się łapie.Ale do tego wszystkie kieszenie mają mieć suwak coby nic nie odpłynęło.. Ogrodniczki z szelkami na szpej , uchwytami żeby sobie nie wybić oka czymś.Kieszonek dużo.Uprząż , jaka uprząż ....

kieszenie cargo pojemności 2 x 2 puszki 0.5 . Czyli flectarn się łapie.Ale do tego wszystkie kieszenie mają mieć suwak coby nic nie odpłynęło.. Ogrodniczki z szelkami na szpej , uchwytami żeby sobie nie wybić oka czymś.Kieszonek dużo.Uprząż , jaka uprząż ....

https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
byle nie bawełniane Chyba że do spawania! najlepiej pół na pół
i żeby trochę elastyczne były
- Misiek Cypr
-
Graty najlepsze ogólnie dostarczała mi Scandia BV. Choć nie wszystko od nich jest takie super, to generalnie mają fajne graty. Sam osobiście na statku z deszczowych gratów nie korzystałem, bom mechanik co w piwnicy siedział, znaczy maszynowni. A chodzenie na pokład to za kare było. Teraz w deszczu juz nie muszę

Na żagle w zupełności mi wystarcza musto
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Uprząż to chyba na 470 czy tam innego cata, żeby w trapezie polatać...

Ciuchy jednemu się sprawdzą, innemu nie. Kwestia bilansu cieplnego - ta sama odzież, ta sama aktywność i 3 wyniki zwyczajowo - za ciepło, idealnie albo za zimno. Reszta to drobiazgi

Ciuchy jednemu się sprawdzą, innemu nie. Kwestia bilansu cieplnego - ta sama odzież, ta sama aktywność i 3 wyniki zwyczajowo - za ciepło, idealnie albo za zimno. Reszta to drobiazgi
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Padło na Straussa.
Spodnie fajne, jak już skończę się boksować z nimi to zobaczymy, jak będą się sprawdzały.
Polska dystrybucja to jest jakiś piramidalny dramat, który ciężko ogarnąć, poczynając od rebusu z rozmiarami (na którym poległem) przez wysyłkę z Niemiec (o czym dowiedziałem się z trackingu) po zgubienie paczki przez kuriera (bo rodo zabrania podać mu numer telefonu, który ja wpisałem przy zamówieniu). Paczka się znalazła.
Wiktor, jeszcze nie dotarłem na Chemiczną, to jest tak bardzo na końcu świata
Spodnie fajne, jak już skończę się boksować z nimi to zobaczymy, jak będą się sprawdzały.
Polska dystrybucja to jest jakiś piramidalny dramat, który ciężko ogarnąć, poczynając od rebusu z rozmiarami (na którym poległem) przez wysyłkę z Niemiec (o czym dowiedziałem się z trackingu) po zgubienie paczki przez kuriera (bo rodo zabrania podać mu numer telefonu, który ja wpisałem przy zamówieniu). Paczka się znalazła.
Wiktor, jeszcze nie dotarłem na Chemiczną, to jest tak bardzo na końcu świata

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
ja miałem problemy w zeszłym roku żeby sobie kurtkę Harringtonke kupićKrees pisze: ↑pn gru 27, 2021 11:30 pmPolska dystrybucja to jest jakiś piramidalny dramat, który ciężko ogarnąć, poczynając od rebusu z rozmiarami (na którym poległem) przez wysyłkę z Niemiec (o czym dowiedziałem się z trackingu) po zgubienie paczki przez kuriera (bo rodo zabrania podać mu numer telefonu, który ja wpisałem przy zamówieniu). Paczka się znalazła.

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Wiesz... Jak bym świadomie z Niemiec brał, byłoby prościej. A ta informacja pojawiła się w trackingu. Wymiana rozmiaru zajmie pewnie z miesiąc, bo odsyła się do filii w Kielcach, oni do magazynu w D, a potem to już jak im wyjdzie.czarny bielsko pisze: ↑czw gru 30, 2021 2:30 pmja miałem problemy w zeszłym roku żeby sobie kurtkę Harringtonke kupićKrees pisze: ↑pn gru 27, 2021 11:30 pmPolska dystrybucja to jest jakiś piramidalny dramat, który ciężko ogarnąć, poczynając od rebusu z rozmiarami (na którym poległem) przez wysyłkę z Niemiec (o czym dowiedziałem się z trackingu) po zgubienie paczki przez kuriera (bo rodo zabrania podać mu numer telefonu, który ja wpisałem przy zamówieniu). Paczka się znalazła.znalazłem sklep online. Zamówiłem i tu oczywiście zapłaciłem za kurtkę z przesyłka i się okazało, że kurtki są sprowadzane z Anglii i trzeba czekać bo wirus, itd i w końcu po miesiącu dostałem info, że taki uj kurtki nie ma bo dostawy wstrzymane i zaproponował mi gość inny model. Wziąłem (notabene też Harrington) i tu już długo czekać nie musiałem ale jak widać na Twoim przykładzie jak coś jest do sprowadzenia to pojawia się duży problem z ogarnięciem
![]()
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
no to ja też myślałem, że skoro jest na stronie to mają na stanie a tu taka dupa. Też bym sobie prosto z UK zamówił i nie czekał tyle czasu
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było