Przecież Ty już któryś raz powtórzyłeś te słowa......i to w zupełności wystarczy.
UKRAINA 2022
Moderator: Misiek Bielsko
Re: UKRAINA 2022
Prawda, ze się szybko uczy?

Będziesz u nas jutro czy w czwartek?

Będziesz u nas jutro czy w czwartek?
No właśnie dzisiaj dzwoniłem tam. Nie mamy tego co pan chce..............ale będziemy mieć i damy panu znać. Już wysyłamy email do pana.......no i nie wysłali.
Ps. Się już przyzwyczaiłem że na stronkach wszystko mają a jak przyjdzie co do czego........to nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobisz.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- minizbowid
-
Himilsbach i angielskipiotrck pisze: ↑wt kwie 12, 2022 7:00 pmNo właśnie dzisiaj dzwoniłem tam. Nie mamy tego co pan chce..............ale będziemy mieć i damy panu znać. Już wysyłamy email do pana.......no i nie wysłali.
Ps. Się już przyzwyczaiłem że na stronkach wszystko mają a jak przyjdzie co do czego........to nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobisz.

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Przecież ja chciałem dwa mini traktorki Kuboty a nie pakiet szczepienny na Covid.
słowem życzysz im tego co tobie życzy przeciętny Irakijczyk, na szczęście, jak życie pokazuje, życzenia rzadko się spełniają szczególnie gdy pozostają w strefie życzeń a nie czynów

choć tobie wyraźnie zajebanie na śmierć nie grozi, co najwyżej zdeformowane palce od klawiatury
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
etos umierania za bydgoszcz jest mi obcy
za ropę, granice administracyjne - też
zdecydowanie więcej zdziałam żyjąc
za ropę, granice administracyjne - też
zdecydowanie więcej zdziałam żyjąc
a, czyli zrobić maja inni.
No nie głupio
to dla zachęty (tych innych) grzejesz klawiaturę?
No nie głupio

to dla zachęty (tych innych) grzejesz klawiaturę?
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
widzisz..
jak ktoś pokierował swoim życiem, że jest cenionym pianistą to jest cenionym pianistą
jak ktoś pokierował swoim życiem, że jest żołnierzem bo był pokój, prosta robota i szybka emerytura to cóż... zniczyk przegrywu i ogień na pole
jak ktoś pokierował swoim życiem, że jest cenionym pianistą to jest cenionym pianistą
jak ktoś pokierował swoim życiem, że jest żołnierzem bo był pokój, prosta robota i szybka emerytura to cóż... zniczyk przegrywu i ogień na pole
ale wiesz, ludzie idą do armii by ojczyzny bronić w razie "W" a nie łba nadstawiać za cudze interesy/geszefty gdzieś tam po świecie.
Kto idzie bo mu się żołnierka podoba to idzie do speców, wówczas może liczyć się z tym, że się ponapierdala z innymi lubiącymi ten fach. To mniej więcej tak jak kibole na ustawce, tylko sprzętu drogiego więcej i przeciwnik słabszy.
Ale mniejsza o to kto i po co idzie w kamasze (skoro nie obowiązkowe/przymusowe to pójście bo to już zupełnie inna sytuacja), Ty sobie uświadom, że w razie "W" staniesz się ciurą kompanijną zanim zdążysz się powdzięczyć na forum. Dostaniesz byle jakie sorty, byle jaki karabin i trafisz do jednostki która takiego byle jakiego szweja, oderwanego dopiero co od "spawania barierek", jak to z wdziękiem właściwym dla podstarzałych "młodych gniewnych"ujął Franio na określenie Twojej osobowości
poślą ze straceńczym zadaniem zaraz przy pierwszej okazji, bo swoich "starych" szkoda.
Tyle z tej Twojej filozofii i oglądu wojen będzie. Jakiś byle gdzie rów i roje much.
Salut (czyli inaczej; bywaj)
Kto idzie bo mu się żołnierka podoba to idzie do speców, wówczas może liczyć się z tym, że się ponapierdala z innymi lubiącymi ten fach. To mniej więcej tak jak kibole na ustawce, tylko sprzętu drogiego więcej i przeciwnik słabszy.
Ale mniejsza o to kto i po co idzie w kamasze (skoro nie obowiązkowe/przymusowe to pójście bo to już zupełnie inna sytuacja), Ty sobie uświadom, że w razie "W" staniesz się ciurą kompanijną zanim zdążysz się powdzięczyć na forum. Dostaniesz byle jakie sorty, byle jaki karabin i trafisz do jednostki która takiego byle jakiego szweja, oderwanego dopiero co od "spawania barierek", jak to z wdziękiem właściwym dla podstarzałych "młodych gniewnych"ujął Franio na określenie Twojej osobowości

Tyle z tej Twojej filozofii i oglądu wojen będzie. Jakiś byle gdzie rów i roje much.
Salut (czyli inaczej; bywaj)

jaki znowu kolaborant??
widzisz (powyżej), są racy którym odjebało jeszcze bardziej niż Tobie. Totalny amok i myślenie tunelowe.
- minizbowid
-
jakie nietuzinkowe, toż to ponad pół narodu Pincem idzie
- kwiatek.pl
- jestem tu nowy...
Ale dlaczego i przez kogo tak szło

To, że macie poglądy takie, a nie inne nie znaczy że ktoś musi widzieć tak jak Wy...
To Wy z tego posta zrobiliście co zrobiliście...Skoro nikt nie miał nic konkretnego w temacie wyjazdu do powiedzenia to po co się palił do wypowiedzenia się OFF Topic

Chwascie, po co pytasz, jak nie chcesz odpowiedzi?
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Bo... możemy?kwiatek.pl pisze: ↑śr kwie 13, 2022 10:25 pmAle dlaczego i przez kogo tak szło?
To, że macie poglądy takie, a nie inne nie znaczy że ktoś musi widzieć tak jak Wy...
To Wy z tego posta zrobiliście co zrobiliście...Skoro nikt nie miał nic konkretnego w temacie wyjazdu do powiedzenia to po co się palił do wypowiedzenia się OFF Topic?

W sumie to ić stond. Obraź się i przepadnij. Jest tyle internetu bez nas

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- kwiatek.pl
- jestem tu nowy...
- kwiatek.pl
- jestem tu nowy...
Ooo następny szuka ZACZEPKIKabal pisze: ↑śr kwie 13, 2022 11:45 pmBo... możemy?kwiatek.pl pisze: ↑śr kwie 13, 2022 10:25 pmAle dlaczego i przez kogo tak szło?
To Wy z tego posta zrobiliście co zrobiliście...Skoro nikt nie miał nic konkretnego w temacie wyjazdu do powiedzenia to po co się palił do wypowiedzenia się OFF Topic?
![]()
W sumie to ić stond. Obraź się i przepadnij. Jest tyle internetu bez nas![]()
Nie nudzi Wam się wylewanie nienawiści? Czy po prostu żalom dajecie upust tutaj...?
Wyrazy współczucia... Ale tak to jest jak się nie ma nic do powiedzenia w domu