Wasze rekomendacje kinowe i nie tylko
Moderator: moralez
Re: Wasze rekomendacje kinowe i nie tylko
nie wiem o czym mówicie z tym torentem i vpn
P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Marcin patrz tu:
Torrent: https://gospy.pl/blog/214_torrent.html
VPN: https://vpn.co.pl/
Poczytaj to się dowiesz co to torrent i co to vpn i dlaczego korzystając z torrenta lepiej nawiązać połączenie z VPN w dzisiejszych czasach.
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

za pobranie takiego starego gniota nikt go ścigał nie będzie..
ściągnij utorrent, pobierz co interesuje, wywal i tyle
ściągnij utorrent, pobierz co interesuje, wywal i tyle
- minizbowid
-
nigdy nikt mnie nie ganiał za torrenty.
mój dziadek ma 75 wiosen, za torrenty które ma na kompie dostałby drugie tyle
mój dziadek ma 75 wiosen, za torrenty które ma na kompie dostałby drugie tyle

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

das boot jest na youtube po polsku właśnie sobie ściągam , film legenda
,https://www.youtube.com/watch?v=oh6w3ZhV5Hk

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
to nie to, serial z 1985r. szukam, torrenty i vpn nie dla mnie nie ogarniam
P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
to co wstawiłem jest 1981r i trwa 3,5h
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
i to jest film
serial jest o 1,5h dłuższy

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
To jak się samemu "kradnięcia" nie ogarnia, to trzeba kupić w sklepie albo zapłacić jakiemuś paserowi. A jak żaden nie oferuje to odpuścić.
Jednakże zainstalowanie uTorrent, wklejenie tam linku skopiowanego spod przycisku "get this torrent" i wybranie w jakim folderze ma się zapisać nie należy do kosmicznie skomplikowanych procesów.
Można i jakimiś pluginami do Chrome, można w przeglądarce Brave natywnie albo w dowolnym innym kliencie torrentów.
A ja nie umiem klienta torrentów zainstalować na android tv. Nie pozwala i uj.
Nigdy nie używałem, bo wolałem Kodi niż ściąganie, ale z Kodi też nir umiem się od roku dogadać
Nigdy nie używałem, bo wolałem Kodi niż ściąganie, ale z Kodi też nir umiem się od roku dogadać

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- minizbowid
-
Albo dużo prostsza opcja, chomikuj, wykup transferu za kilka złociszy i pobieranie bez torrentów itpGeneric pisze: ↑ndz lis 27, 2022 12:18 pmTo jak się samemu "kradnięcia" nie ogarnia, to trzeba kupić w sklepie albo zapłacić jakiemuś paserowi. A jak żaden nie oferuje to odpuścić.
Jednakże zainstalowanie uTorrent, wklejenie tam linku skopiowanego spod przycisku "get this torrent" i wybranie w jakim folderze ma się zapisać nie należy do kosmicznie skomplikowanych procesów.
Można i jakimiś pluginami do Chrome, można w przeglądarce Brave natywnie albo w dowolnym innym kliencie torrentów.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Mam kumpla, który używa od lat i nikt się nie interesował, aż do ..no nie uwierzycie , ale jak ściągnął polskie disco-polo to w mig pojawił się dzielnicowyminizbowid pisze: ↑sob lis 26, 2022 5:00 pmnigdy nikt mnie nie ganiał za torrenty.
mój dziadek ma 75 wiosen, za torrenty które ma na kompie dostałby drugie tyle![]()

P.S. Polecam WebTorrent desktop. Nie instaluje się, można streamować itd. "czysta" stronka do wyszukiwania to np 1337.x.to Po odpaleniu web torrenta potem wystarczy klikac na magnet link i z głowy..prościej się nie da.
P.S2 Książka jest świetna! Mam na półce.

Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Miałem Netflix do wyłącznej dyspozycji przez 48 godzin.
Pierwsze co, nuuuudy ... Obejrzałem jednak kilka filmów. Najbardziej ekscytujące te dla dzieci i młodzieży
.
Poza tym .... ciemność urawał widzę. Nie wiem czemu panuje maniera kręcenia filmów w tonacji dark. Widać ciemność i trzeba sobie wyobrazić akcję.
Diunę oglądałem, bo ja wiem
przez pół godziny. Doszło do sceny z gom dżabbar ... i ciemność, ciemność i jeszcze raz ciemność widzę. Wcześniej też połowy scen domyślałem się. Wiedziałem o co chodzi gdyż czytałem książkę. Krytycy chwalą film, ja nie potrafię ocenić bo NIC nie wiedziałem.
Drugie.
Polski film Plan lekcji.
Po kilkunastu minutach włączyłem napisy, w polskim filmie urwał
puściłem od początku i dopiero zacząłem pojmować o co w filmie chodzi.
Stary jestem
, wzrok i słuch nie taki jak powinien ale ... jak oglądam kreskówki
( z wnukami ), stare filmy, filmy dla dzieci to nie ma problemu z mrokiem ( to nie jest aluzja do moda
). Jak słucham dubbingu też da się zrozumieć dialogi. Chyba, że ścieżka dźwiękowa źle zsynchronizowana z oryginałem i oryginalne dialogi zagłuszają dubbing.
Wychodzi, że filmowcy oszczędzają na oświetleniu, bo łatwiej ukryć niedoróbki i oszczędzić na scenografii.
Natomiast ujowe nagłośnienie polskich filmów to zwykłe niechlujstwo ... oszczędności także ...
Aha ... dlatego jak dzieci chciały mi "podarować" Netflix to nie przyjąłem prezentu.
Zainstalowali HBO. Też nie mogę się przełamać i oglądać.
Diuna na na HBO.
Pierwsze co, nuuuudy ... Obejrzałem jednak kilka filmów. Najbardziej ekscytujące te dla dzieci i młodzieży

Poza tym .... ciemność urawał widzę. Nie wiem czemu panuje maniera kręcenia filmów w tonacji dark. Widać ciemność i trzeba sobie wyobrazić akcję.
Diunę oglądałem, bo ja wiem

Drugie.
Polski film Plan lekcji.
Po kilkunastu minutach włączyłem napisy, w polskim filmie urwał

Stary jestem

Wychodzi, że filmowcy oszczędzają na oświetleniu, bo łatwiej ukryć niedoróbki i oszczędzić na scenografii.
Natomiast ujowe nagłośnienie polskich filmów to zwykłe niechlujstwo ... oszczędności także ...
Aha ... dlatego jak dzieci chciały mi "podarować" Netflix to nie przyjąłem prezentu.
Zainstalowali HBO. Też nie mogę się przełamać i oglądać.
Diuna na na HBO.
***** USA
- minizbowid
-
Amazon Prime - idzie pooglądać przynajmniej ekipe ze starego Top Geara 

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
ewentualnie zostaje cda.pl
a netflix to gówno w 90% tego co oferują

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
Prajm kosztuje 4zł miesięcznie.
To jest główny argument ZA
To jest główny argument ZA

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

na prime jest preacher

to drugi argument
ja mam jeszcze hbo - muzyka, dokumenty, ciut więcej sensownych produkcji.
netflix miałem kilka lat i nikt nie zauważył że zrezygnowałem. Tam od dawna nie ma co oglądac a wybór oferty urąga

to drugi argument
ja mam jeszcze hbo - muzyka, dokumenty, ciut więcej sensownych produkcji.
netflix miałem kilka lat i nikt nie zauważył że zrezygnowałem. Tam od dawna nie ma co oglądac a wybór oferty urąga
Wszystkie te Prajmy, HBO i Netflixy mają gówniany interfejs. I o dziwo Netflix ma najmniej gówniany.
Jak wiem co chcę obejrzeć, to nie ma problemu. Ale jak nie jestem zdecydowany to ni cholery nie ma tego jak przyjaźnie poszukać.
Na Amazonie jednak jakby najmniej sensownych rzeczy. Na HBO całkiem sporo filmów "tych lepszych". Na Netflixie tak średniawo, ale Star Treki są. Na Disneyu co ciekawe, trochę starszych filmów też obejrzeć można. Typu wszystkie części Obcego.
Nowych seriali wszędzie są miliony i nie ogarniam jak z tego coś wybrać, to staram się nie wybierać.
Jak wiem co chcę obejrzeć, to nie ma problemu. Ale jak nie jestem zdecydowany to ni cholery nie ma tego jak przyjaźnie poszukać.
Na Amazonie jednak jakby najmniej sensownych rzeczy. Na HBO całkiem sporo filmów "tych lepszych". Na Netflixie tak średniawo, ale Star Treki są. Na Disneyu co ciekawe, trochę starszych filmów też obejrzeć można. Typu wszystkie części Obcego.
Nowych seriali wszędzie są miliony i nie ogarniam jak z tego coś wybrać, to staram się nie wybierać.
są miliony ale jak chcesz dobrze a nie przeciętnie to jest nic albo prawie nic...
teraz yellowstone... i tyle co z sensownych
teraz yellowstone... i tyle co z sensownych
U mnie został Netflix bo dziecior i Prime, bo kupiłem na rok w promce. Disney wytrzymał krótko, bo oferta głównie dla dzieci, a przynajmniej nie dla mnie. Hbo też jakoś nie podeszło. Szczególnie interfejsem. Z tą ciemnością nie zauważyłem. Albo lubię, albo Zbycho musi przestawić jasność w telewizorze 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Ostatnio wróciłem do Netflixa zobaczyć co tam się pojawiło i spośród całej masy gównianych filmów i seriali trafiłem na 1899. Da się oglądnąć.
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Primo, TiVi nie moje ...Kabal pisze: ↑pn lis 28, 2022 10:06 amU mnie został Netflix bo dziecior i Prime, bo kupiłem na rok w promce. Disney wytrzymał krótko, bo oferta głównie dla dzieci, a przynajmniej nie dla mnie. Hbo też jakoś nie podeszło. Szczególnie interfejsem. Z tą ciemnością nie zauważyłem. Albo lubię, albo Zbycho musi przestawić jasność w telewizorze![]()
Drugie primo, jak kreskówki z młodszym oglądam to jasność nie narzekam

***** USA