Najlepszego!
Moderator: Misiek Bielsko
Na Mamutach Coś (skrzynkę) postawisz, a zaśpiewamy i obejrzysz sufit z bliska
Bartek tez tak nie dawno myślałem . A teraz czekam w kolejce do lekarza. I powiem Ci ze 40 coraz częściej muszę tutaj siedzieć!!!! 🤪 a ciało mnoży x 2czarny bielsko pisze: ↑pt wrz 15, 2023 7:22 amdzięki Grzesiua wiek to tylko cyfra więc się nie przejmuj
![]()
Wierze Ci bo tez tak mam. Brakuje mi sportu i siłowni. Jak chodziłem dłuższy czas regularnie z odpowiednia dieta tez czułem się o niebo lepiej. Od pół roku nie uczęszczam i jest lipa. Po ostatnim urlopie zaczął bolec mnie łokieć. W dniu co miałem wrócić na silke. Myślałem ze może coś mnie ugryzło. Lub tzw łokieć tenisisty. Id lekarza dowiedziałem się ze to dna moczanowa a teraz zapalenie kaletki lokciowej. Teraz msm dren w łokciu i wizyty cio drugi dzień. Na specjalnej diecie od 3 tygodni. Smak alko już zapomniałem. Lekarz mówił ze najczęściej trafia się facetom po 40. Ps. Wcześniej prawie wcale nie chorowałem, mimo ze pracuje dużo na dworze okrągły rok. W przychodni aktualizowałem adres z przed 18 latczarny bielsko pisze: ↑pt wrz 15, 2023 8:22 amKamil wierz mi (albo i nie, jak chcesz), że po lekarzach nie chodzę i o dziwo czuje się dobrze. Ostatnio w ramach odreagowania po pracy jak idę z psami na spacer to tak 3 - 4 razy w tygodniu wpadam poćwiczyć na świeżym powietrzu - pompki, podciągnięcia, etc i poza tym, że zakwasy są czasem i nieraz coś mi cieknie z nosa (jak się ćwiczy bez koszulki to tak się może zdarzyć) ale ostatni raz u lekarza byłem ze sobą (nie z żoną albo młodym bo z tymi jestem dosyć często) ponad 2 lata temu
jak mnie coś bierze to przeważnie da się wypłukać pół litrowym apapem
albo wypalić żarciem z ostrym sosem (np na bazie caroline reaper
). I jakoś funkcjonuje
![]()
święta słowa. Ale w naszych czasach trudno całkowicie wyeliminować stres! O jogi wszystko mnie boliMroczny pisze: ↑pt wrz 15, 2023 12:13 pmspokojnie
teraz już tylko gorzej będzie
higiena życia dość istotna. A raczej balans między frajdą z robienia sobie krzywdy a czasem na regenerację.
Nasz lekarz rodzinny, dawniej obecny na tym forum, otworzył mi oczy prostym pytaniem: czy widziałeś kiedyś przeziębionego żula? Najwięcej krzywdy robią nam stresy i to je trzeba w pierwszej kolejności odstawić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości