jeszcze pewnie na nasz nfz

Moderator: Misiek Bielsko
Są różne formy ascetyzmu, ale to trąca masochizmem
Jakbyś poszedł do niemieckiego dentysty, to też byś wolał nfz.
Wystarczy do UD-tu zgłosić awarię dystrybutora i muszą zapłacić za przywrócenie certyfikaty sprawności, świadectwa sprawności. Będzie bolałoZbychoS pisze: ↑czw paź 05, 2023 10:45 amCzy Obajtek pójdzie za kratki za rażącą niegospodarność ?
Za działania wbrew interesom spółki Orlen. W końcu to spółka akcyjna więc jak sądzę wystarczy jeden wkrw**** akcjonariusz.
A w zasadzie prokurator ? lub NIK ? z urzędu powinien wkroczyć.
Zatankowałem ( wczoraj ) do pełna + kanister 10L. Mały samochód, więc mało. Razem 47L.
Była tylko Verva w cenie zwykłego diesla.
Sugerowałem by podali do sądu producenta dystrybutorów za ponad normatywną awaryjnośćwink
Miałem trochę luzu (paliwa), jeszcze na jakieś 120-150km ale patrząc na te awarieprzypomniały mi się lata 90te. Nieskończone kolejki, a potem paliwo na kartki.
Powrót do przeszłości ...
Nie będzie niestety. To państwowa firma, nie działa na zasadach rynkowych. Jak zabraknie to się dołoży z budżetu, choć o +/- 2 lat to akurat Orlen działa jako kolejny podatek w paliwie i dokłada niemałe miliardy ukradzione nam z portfela do budżetu
Wdał się w pyskówkę z rudym i Nie wytrzymał ciśnienia. Poziom debaty niziutki.
goralski pisze: ↑wt paź 10, 2023 1:17 pmMazeniak - nie masz racji, że nic się nie zmieni. Pisiory zjebały wszystko w kraju - od gospodarki przez służby po kompromis aborcji. Wjechali z tępą propagandą do wszystkich, kłócąc ludzi jednocześnie kradnąc na potęgę. Taki syndrom katola - kradnie, kłamie, zdradza ale w pierwszej ławce w niedzielę siedzi.
Kto nie idzie na wybory =głosuje na pis = wisi mi kraj =niech się pierdoIi
Nie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość