Zamiast skupić się na ogólnym problemie idiocenia ludzi, z którym nawet jakoś można zawalczyć tu i tam
Jak ma konto na twitterze i smartfona a myśli, to może coś z niego będzie. Nawet jak się na covid zaszczepił

Moderator: Misiek Bielsko
Prócz Piotrka tu większość się zaszczepiła, przegraliśmy, nawet jak włączymy myślenie to nas mogą kontrolować
Bratproroka pisze: ↑ndz paź 15, 2023 4:17 pmMam konto na X, Instagramie, Facebooku i ze dwa treningowe.
Na X tylko w celu czytania, możliwie różnych i możliwie bezpośrednich wiadomości. Nie publikuję nic.
Instagram jest mi czasem potrzebny do kontaktu i poszukiwań specyficznych dupereli, opublikowałem kilka
(4?) zdjęć za 6 lat posiadania.
Facebook jest w pakiecie z Messengerem dla znajomych i rodziny. Grupy tematyczne i zamknięte fora znajomych lub kolekcjonerskie. Okazjonalnie coś wrzucę, kilka razy w roku.
Tiktoka nie mam nigdzie i mieć nie mam zamiaru.
YouTube do oglądania podcastów i wywiadów. Takoż darmowy Spotify.
Konto treningowe na Garminie używane stale i bez utajnienia. Korzystam w opór. Drugie założone tylko w celu odblokowania funkcjonalności w sprzęcie treningowym, w zasadzie bez danych.
Plus zawodowo LinkedIn. Już mi trochę kasy zarobiło.
Zaszczepiony 3-krotnie. Późno, po długim wahaniu i badaniach. Wyszło, że w moim przypadku ryzyko pomijalne.
Szczepień wymagała niestety praca. Bez tego byłbym 2 lata bezrobotny. W domu zaszczepiony jestem tylko ja. Wszyscy przeszliśmy Covid przed oficjalną pandemią, objawy minimalne. Szczepiony Moderną.
Leming czy nie?![]()
Ja też nie.
W sumie, z taką ilością wybieraczy klawiszy, to i nie dziwota
Taak. To szukaj mądralo, zobaczymy, co znajdziesz. Oprócz informacji, które i tak podałem dobrowolnie.
Wiedząc jak działa WiFi, LTE, GPS czy komunikacja satelitarna Iridium w praktyce - nie, wcale mnie to nie martwi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości