inne pierdu pierdu
Moderator: Misiek Bielsko
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Re: aktywiszcza
Zawsze na forum tak było, że jesienią się najwięcej pisało, czyli szaro, zimno i ponuro 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

132
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:31 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- lesio jeep
-
następny co do biblioteki miał pod górkę ? w sumie było was trzechBratproroka pisze: ↑wt lis 21, 2023 11:19 pmDalej punktujemy sobie nawzajem literówki czy to tylko jednorazowa akcja była?lesio jeep pisze: ↑wt lis 21, 2023 10:39 pmnie to nie skróty to obnażenie twoich braków w dziedzinie podstawowej edukacji nie mieć opanowanych klasyków jak Orwell i Huxley to jednak bardzo niski poziomTakayuki pisze: ↑wt lis 21, 2023 2:06 am
Wow, z dys-czymśtam wyłapujesz literówki? Czyli jak trzeba się dowalić to można?![]()
![]()
Porównanie do 1984 jako do książek pokazujących nie wiem, inne spojrzenie/wytłumaczenie świata![]()
Następny, co mu trzeba pełnymi zdaniami bez skrótów wszystko rozrysowywać... a jak nie zrozumie to zaraz rozmówca tępak![]()
rzekłbym pokolenie spunch boba i kasi tusk![]()

nie dowaliłem się do literówki a do przypisania 1984 Huxleyowi ta literówka była tylko wisienkom na torcie waszej prostaczej edukacji

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Ależ zrozum, ja nie wiem co się w Twojej głowie roi.lesio jeep pisze: ↑śr lis 22, 2023 7:39 pmnastępny co do biblioteki miał pod górkę ? w sumie było was trzech![]()
nie dowaliłem się do literówki a do przypisania 1984 Huxleyowi ta literówka była tylko wisienkom na torcie waszej prostaczej edukacjino
Poprawiłeś literówkę w imieniu Huxleya - Poprawiłeś.
Pokręciłeś Sponge Boba - Pokręciłeś.
I gdzie nam równać się do Twojej bogatej i szerokiej edukacji. Ja tylko na kilku uniwerkach pracowałem i tylko naukowo. Nigdzie nie dostąpiłem zaszczytu instalowania klimatyzacji, widać kompetencji brakło.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
213
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:38 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Z Niego taki sam dyslektyk jak z Ciebie demaskator.
Foliarzu
A, sorry: hyhy
Foliarzu

A, sorry: hyhy
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:38 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- minizbowid
-
aktualnie to zdemaskowałeś sam siebie.
zaimki osobowe oraz używanie wielkich liter jest formą grzecznościową w tychże. jedynie w przypadku opisywania bóstw lub domniemania (że chodzi o wymienione) używamy wielkich liter.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- lesio jeep
-
pewnie wykładałeś kafelkiBratproroka pisze: ↑śr lis 22, 2023 8:14 pmAleż zrozum, ja nie wiem co się w Twojej głowie roi.lesio jeep pisze: ↑śr lis 22, 2023 7:39 pmnastępny co do biblioteki miał pod górkę ? w sumie było was trzech![]()
nie dowaliłem się do literówki a do przypisania 1984 Huxleyowi ta literówka była tylko wisienkom na torcie waszej prostaczej edukacjino
Poprawiłeś literówkę w imieniu Huxleya - Poprawiłeś.
Pokręciłeś Sponge Boba - Pokręciłeś.
I gdzie nam równać się do Twojej bogatej i szerokiej edukacji. Ja tylko na kilku uniwerkach pracowałem i tylko naukowo. Nigdzie nie dostąpiłem zaszczytu instalowania klimatyzacji, widać kompetencji brakło.

nie chodziło o literówkę a o to ze dodatkowo pomylił autorów jak ostatni baran
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:37 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Obie formy są poprawne: duża i wielka litera.
A cudze zaimki osobowe pozwolę sobie nadal z grzeczności pisać Dużą literą.
Z myślnikiem przyznaję Tobie rację.
A cudze zaimki osobowe pozwolę sobie nadal z grzeczności pisać Dużą literą.
Z myślnikiem przyznaję Tobie rację.

- minizbowid
-
A gdzie mnie do Ciebie.
Doczytaj o tych zaimkach, bo w błędzie jesteś.
Ale tak... Młody, to się uja zna.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:37 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Autorytet z Ciebie żaden.
Podeprzyj źródłem, to chętnie się douczę.
Podeprzyj źródłem, to chętnie się douczę.
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:37 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Widzisz, jak chcesz to potrafisz i sensownie i nawet ze źródłem.
Ja z tej wymiany coś wyniosłem, także dzięki.

Ja z tej wymiany coś wyniosłem, także dzięki.
123
- minizbowid
-
zdajesz sobie sprawe, że jesteś na forum php, które jest pisane w notatniku?
i odnalezienie twojego adresu, to w zasadzie chwila moment. wiesz, prawda?
Znalezienie IP i hosta to dwie komendy, no chyba, że masz na tyle dużą paranoje, że używasz jakiego pcv i logujesz się z Argentyny czy innego bombasu.
i odnalezienie twojego adresu, to w zasadzie chwila moment. wiesz, prawda?
Znalezienie IP i hosta to dwie komendy, no chyba, że masz na tyle dużą paranoje, że używasz jakiego pcv i logujesz się z Argentyny czy innego bombasu.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

123
- minizbowid
-
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:36 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Ja mam inną metodę.
Częste zmiany lokalizacji. Fizyczne i wirtualne. W tym miesiącu byłem już na Śląsku, w Warszawie, Monachium i Mediolanie. Plus gdzieś satelitarnie z samolotu. Fizycznie. Wirtualnie dodatkowo Berlin, Chicago i Nowy Jork. Kiedyś regularnie używałem VPNa przez Japonię.
Bezpieczna przeglądarka. Niestandardowa wyszukiwarka. Randomizowane hasła po kilkanaście znaków wg zasady rymowanek.
Algorytm zakupowy mnie gubi regularnie. Netflix podpowiada filmy po hiszpańsku i francusku. Dłuższy czas FB wyświetlał reklamy po hebrajsku, maile w mandaryńskim ogłupiają filtry antyspamowe na poważnych portalach.
Algorytmy społecznościowe potrafią coś podpowiedzieć na dany moment, w długim okresie się gubią. Zbyt często szukam wg własnych kryteriów, by podpowiedzi były skuteczne w długich ciągach. O dziwo, najlepiej podpowiada YouTube Music, Spotify i filmy gubią wątek już po kilku przykładach. Unikam też jawnego spyware typu TikTok i Telegram. Komunikatory za to mam chyba wszystkie powszechnie dostępne. Urok pracy gdziekolwiek.
Częste zmiany lokalizacji. Fizyczne i wirtualne. W tym miesiącu byłem już na Śląsku, w Warszawie, Monachium i Mediolanie. Plus gdzieś satelitarnie z samolotu. Fizycznie. Wirtualnie dodatkowo Berlin, Chicago i Nowy Jork. Kiedyś regularnie używałem VPNa przez Japonię.
Bezpieczna przeglądarka. Niestandardowa wyszukiwarka. Randomizowane hasła po kilkanaście znaków wg zasady rymowanek.
Algorytm zakupowy mnie gubi regularnie. Netflix podpowiada filmy po hiszpańsku i francusku. Dłuższy czas FB wyświetlał reklamy po hebrajsku, maile w mandaryńskim ogłupiają filtry antyspamowe na poważnych portalach.
Algorytmy społecznościowe potrafią coś podpowiedzieć na dany moment, w długim okresie się gubią. Zbyt często szukam wg własnych kryteriów, by podpowiedzi były skuteczne w długich ciągach. O dziwo, najlepiej podpowiada YouTube Music, Spotify i filmy gubią wątek już po kilku przykładach. Unikam też jawnego spyware typu TikTok i Telegram. Komunikatory za to mam chyba wszystkie powszechnie dostępne. Urok pracy gdziekolwiek.
Na algorytmy zakupowe dobrze jest mieć dużo zainteresowań. Google nie umie sobie tego poustawiać, resztę załatwiają adblokery. Na resztę dobrze działa brak. Np brak fb wyraźnie pogarsza profilowanie wg polubień 

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:36 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.