Bardziej się rozglądam za starszymi modelami, które nie byłyby zaszczurzone na maxa przez "wesołe brygady" - ale to chyba działka montero - poszukiwanie jednorożca

Moderator: Misiek Bielsko
no bez przesady Mroku nirwany jeszcze nie osiaglem ale na pewno na dobrej drodzeMroczny pisze: ↑wt paź 01, 2024 6:32 amjesteście szczęśliwi obywatelu?lesio jeep pisze: ↑pn wrz 30, 2024 8:02 pmnie widzę spójności myśli pracuje normalnie i zarabiam wystarczająco a emerytura wojskowa to może na Madagaskarze była by dostatnia a i najemnik ze mnie taki jak z was polaczki wiec lusterkiem w chamstwoKabal pisze: ↑pn wrz 30, 2024 7:33 pmPrzeca tu same leniwe kocuryKażdy ma za dużo do stracenia zawodowo i jeszcze więcej majątku trwałego, ale za to dzieci uwikłane w edukację oraz okolice pięćdziesiątki. Tylko totalne posypanie życia albo dostatnia emerytura mogą namówić na taki krok.
Z perspektywy emerytowanego najemnika może to wyglądać niezrozumiale![]()
![]()
ale tak serio - wstajesz z frajdą każdego dnia i zasypiasz w błogim spełnieniu? pytam zupełnie serio..
mi w naszym pięknym kraju nie przeszkadza wiele. Jedynie położenie i rodacy. I na pewno chciałbym spędzać część roku gdzieś indziej ale 100% emigracji nie wchodzi w grę - musiałbym Was wszystkich zabrać ze sobą bo nie bardzo wyobrażam sobie miesiąc bez wycieczki moturowej, koncertu itd
1. Bo małe są za drogie
te, ale 2,2 czy 2,3 ma dokładnie te same bolączkiMarci pisze: ↑ndz paź 13, 2024 7:39 pmtu tak do poczytania
https://www.google.com/search?q=ford+ra ... s-wiz-serp
dla Zbycha na temat 3,2 tdci
No, bo po co sprzedawać ? To jest nieśmiertelne auto. mojego męczę 12 lat i 185 tys. km... i nigdy się nic nie zepsuło. Tylko zużycie eksploatacyjne.
Duster...
Wczoraj miałem chrapkę na e46 110KM z kołpakami za 1650, ale poszło.
Dokładnie 2,8D 5D.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości