"Rosyjski generał oszukany na miliony. Nabrał się na intrygę z Ukraińcami i ambasadą Madagaskaru"
Polesiowemu: https://t.me/breakingmash/51477
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... strem.html
Pasuje tez liczba orderów

Moderator: Misiek Bielsko
widzisz ja to lubiłem i się dobrze bawiłem a ryzyko to czysta adrenalina ale ty pewnie nie czujesz się facetemAdamo pisze: ↑pn lis 04, 2024 9:19 amJaka to narracja jest ważna... pojechać do obcego państwa żeby im służyć i ryzykować życie za drobne i list z korespondencji seryjnej..., a da się opowiedzieć, że jest się bohaterem narodowymlesio jeep pisze: ↑ndz lis 03, 2024 11:06 pmmoja obecność we Francji jest ustanowiona dekretem przegłosowanym przez francuski parlament i podpisana przez premiera i zapisana w dzienniku ustaw tak tak jest jestem częścią oficjalnej historii Francji czy ty możesz powiedzieć więcej o swoim polactwie ? mam jeszcze list od SP Chiraca gratulującego sobie pozyskanie sobie nowego obywatela w mojej osobie![]()
![]()
to już ormowcom i ich POmiotą za okulistę nie zwracają kiedyś leczyli się w przychodniach MSW ? ten kaczynski to straszna świnia był aj waj
Wyobraź sobie, że niektórzy nie muszą nic udowadniać i zastanawiać się kim się czują.lesio jeep pisze: ↑pn lis 04, 2024 5:55 pmwidzisz ja to lubiłem i się dobrze bawiłem a ryzyko to czysta adrenalina ale ty pewnie nie czujesz się facetem
Tak dla jasności, to wspomniani odeszli sami. Nie w momencie dyscyplinującym, ale już po. To raczej foch, a nie ban był czynnikiem sprawczym. Niektórzy mieli po kilka i nic to nie zmieniło ich zachowania, więc od dłuższego czasu, właściwie niepraktykowany jest.montero pisze: ↑pn lis 04, 2024 9:19 pmLesio ma swój styl . Tzn. każdy jakiś ma , lub miał. Lesio ma ten jeszcze pierwotnoforumowy . Wnoszę wniosek do EU o objęcie specjalna ochroną , ww. Prosty wpis do księgi ginących gatunkówi znak zastrzeżony "slang rajdy4x4"
Trochę zycia tu spędziłem ... mozna by powiedzieć że troche sie tu wychowałem . Wychowawcy byli różni , kwadratowi i podłużni .
Szkoda że tak wyjszło . Można myśleć inaczej . Można pieprzyc głupoty . Ale na wała kogoś banować , wywalać , że o innych pomysłach nie wspomnę .
Rokfora , Berta i pewnie 10 innych których nie poczytałem .
Zawsze można obejrzeć telexpres i onet ...
![]()
czy inna kozaAdamo pisze: ↑pn lis 04, 2024 9:06 pmWyobraź sobie, że niektórzy nie muszą nic udowadniać i zastanawiać się kim się czują.lesio jeep pisze: ↑pn lis 04, 2024 5:55 pmwidzisz ja to lubiłem i się dobrze bawiłem a ryzyko to czysta adrenalina ale ty pewnie nie czujesz się facetem
chamstwo oraz osobiste wycieczki co do mojej osoby uznaje jako przyzwolenie na odpowiedz w podobnym stylu czy przyjmujesz te rękawicę którą właśnie dostałeś w pysk ?
Lesio się zagotował. Chyba.ZbychoS pisze: ↑pn lis 04, 2024 6:31 pmto już ormowcom i ich POmiotą za okulistę nie zwracają kiedyś leczyli się w przychodniach MSW ? ten kaczynski to straszna świnia był aj waj
widzisz śmieszny człowieczku moja obecność we Francji jest ustanowiona dekretem przegłosowanym przez francuski parlament i podpisana przez premiera i zapisana w dzienniku ustaw tak tak jest jestem częścią oficjalnej historii Francji czy ty możesz powiedzieć więcej o swoim polactwie ? mam jeszcze list od SP Chiraca gratulującego sobie pozyskanie sobie nowego obywatela w mojej osobiekiedy ty gdyby nie armia czerwona dalej byś mieszkał w czworakach i kłaniał się w pas
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości