(S) subaru outback 2002
Moderator: Misiek Bielsko
(S) subaru outback 2002
OC do 08.08.25, badanie techniczne do 12.25. Przebieg 312tkm, wnętrze skóra niezłacchana, ale do odszczurzenia. Typowy wół roboczy. Podniesiony na dystansach. blacha pod silnikiem kratka bagażnika, głęboka kuweta. Tylne amorki przeszczepione z obk 2013 usa bez samopoziomowania. Lpg STAG ważne do 2028. Belka tył cała, Korozji w podwoziu nie ma, była robiona 2lata temu. Felgi momo reds 16 z oponami zimowymi w agonii. Opcjonalnie ori alufelgi 16 z geolandarami g015. Szpachla lewy narożnik maski i błotnik, zmieniana lampa - tak go kupiłem.
P0500, P1450 - czujnik prędkości pojazdu, obwód czujnika prędkości pojazdu
P1590, P1591 - sygnał obwodu przełącznika pozycji neutralnej
Stał sobie ponad miesiąc, padł aku, po naładowaniu i uruchomieniu przełącza z R na D z wyczuwalnym łupnięciem, nie przenosi napędu. Raczej nie będę tego robił, bo mam o dwa auta w stajni za dużo, poza tym jestem w przeddzień urlopu.
Jak to u konesera marki mam drugiego takiego samego w krzakach ze zdemontowanym silnikiem. Gratis drugie auto skrzynia i sterownik bez zarzutu.
cena 3500
Lokalizacja Koszalin
Jestem na miejscu do końca tygodnia. tel sześćset23725cztery. Potem do końca miesiąca można będzie go sobie oglądać pod moją nieobecność. Jak nie będzie chętnego z początkiem sierpnia zezłomuję lub sprzedam na części.
Jest opcja dogadania się z miejscowym kowalem, żeby poskładał go do kupy. ZA EFEKTY TERMINY I KOSZTY ODPOWIEDZIALNOŚCI NIE BIORĘ.
P0500, P1450 - czujnik prędkości pojazdu, obwód czujnika prędkości pojazdu
P1590, P1591 - sygnał obwodu przełącznika pozycji neutralnej
Stał sobie ponad miesiąc, padł aku, po naładowaniu i uruchomieniu przełącza z R na D z wyczuwalnym łupnięciem, nie przenosi napędu. Raczej nie będę tego robił, bo mam o dwa auta w stajni za dużo, poza tym jestem w przeddzień urlopu.
Jak to u konesera marki mam drugiego takiego samego w krzakach ze zdemontowanym silnikiem. Gratis drugie auto skrzynia i sterownik bez zarzutu.
cena 3500
Lokalizacja Koszalin
Jestem na miejscu do końca tygodnia. tel sześćset23725cztery. Potem do końca miesiąca można będzie go sobie oglądać pod moją nieobecność. Jak nie będzie chętnego z początkiem sierpnia zezłomuję lub sprzedam na części.
Jest opcja dogadania się z miejscowym kowalem, żeby poskładał go do kupy. ZA EFEKTY TERMINY I KOSZTY ODPOWIEDZIALNOŚCI NIE BIORĘ.
Re: (S) subaru outback 2002
Jaki tam silnik?
Zbowid

Zdrowy.
2,5 SOHC 156kuni. Zawory ustawiane były, od wymiany do wymiany nie bierze oliwy, tzn spadek na bagnecie jest ale bez dolewek.

2,5 SOHC 156kuni. Zawory ustawiane były, od wymiany do wymiany nie bierze oliwy, tzn spadek na bagnecie jest ale bez dolewek.
- minizbowid
-
Chcesz to sprzedać czy sprzedawać?
Po takim pytaniu należy wdrożyć marketing afiliacyjny.

Po takim pytaniu należy wdrożyć marketing afiliacyjny.

Wujek Dobra Rada 

Czop tujoty powiedział: idźstont 

Zbowid

Na wstecznym idzie jak przeciąg.
A fotele się przestawiają? 

Zbowid

- minizbowid
-
Nie wiem co na to milicja...
pas
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

w 5kilo z transportem dwóch się zmieścisz na luzie , a jak coś pójdzie nie tak za pół roku pogonisz , bież pan , a i w morzu se nogi pomoczysz
choć to ponoć krioterapia 

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Mała aktualizacja. Po naładowaniu aku do pełna, dolaniu 0,5l nalewki malinowej, przegazowaniu skrzynia ożyła, auto jeździ. Błędy zostały. Odwaga we mnie wzbiera, że chyba umyję i kopsnę się do koszalina do jakiegoś elektromechanika nim.
Kolejna aktualiza.
jednak fika.
Wymienił ja teraz komp skrzyni na wersję bez vdc. Skrzynia aksamit, bokiem auto cudnie lata po ściernisku. za to silnik prycha. Sterownik właściwy zamówiony za 99plnów więc cena rośnie
.
jednak fika.
Wymienił ja teraz komp skrzyni na wersję bez vdc. Skrzynia aksamit, bokiem auto cudnie lata po ściernisku. za to silnik prycha. Sterownik właściwy zamówiony za 99plnów więc cena rośnie