o to link tego urzadzenia http://allegro.pl/item208300121_nissan_ ... skoza.html
Moderator: Kosiarz
albo ja za malo browara wypilem albo nie kumamhajdi pisze:Szum w elektrycznych ?przy zblokowanym to jest dopiero szum jakby pod maska siedzialo co najmniej 5 litrów.
nie przasadzaj kolego nie srzesadzajMiskiller pisze:nadzieja matka glupich... pewnie, ze bedzie...Mixiorek pisze:...a i mam nadzieje ze od zblokowanego wiska chyba motor nie bedzie z opoznieniem wchodzil na obroty lub palil litra ropy wiecej![]()
?
kolego powiedz a czy temp jest caly czas w normiePawełek 1971 pisze:mam zblokowane wisko , i nie zauważyłem różnicy przynajmniej przy wkręcaniu silnika , a łożysko pompy ,hm.. pompa nowa kosztuje 180 zł ,to jak padnie może za 2 lata to chyba nie problem
Nagrzewa się identycznie , wskazówka stoi na środku cały czasMixiorek pisze:kolego powiedz a czy temp jest caly czas w normiePawełek 1971 pisze:mam zblokowane wisko , i nie zauważyłem różnicy przynajmniej przy wkręcaniu silnika , a łożysko pompy ,hm.. pompa nowa kosztuje 180 zł ,to jak padnie może za 2 lata to chyba nie problemczy nie poniezej
i czy autko tak samo szybko sie zagrzewa niz przed tem
w sumie za to termostat odpowiada ale...zawsze jednak to powietrze stale wieje,chlodzi
kolego widze ze masz tez to cos z allegro ;p;pMANEY 81 pisze:Ja też jeżdże na zblokowanym na stałe(właśnie tym przedmiotem z allegro) jestem wyjatkowym katem(wiem ze to źle
) i temperatura jeszcze nigdy mi nie wzniosła się powyżej połowy, generalnie pozytyw-polecam
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości