ostatnio mocno w blocie i wodzie, rura jest ostro z duppy, bo nie spełnia swojej funkcji.
sprawdzałem w necie na forum też niedoszukałem sie info o snorklerze

Mam nadzieje że ktoś rozwiązał ten problem

Moderator: Student
luckymen pisze:snorklerze
Popuść se wentylek od ciśnieniamarmoo pisze:luckymen pisze:snorklerze
Kolejny dowód że powrawna artykulacja tego słowa czy to w mowie czy w piśmie przerasta Polaków...
Był juz snooker, snoker, snorkler, snokler...
Snorkel ku**a!
Nie no faktycznie, jak tam ktoś pracuje i poprawia te byki to napewno ma żyłki popękane na uzębieniu jak czyta np: " sprzedam mistubiszi galant"marmoo pisze: Zerknij se na Alledrogo...
ja bym walnął dłuższą, coby do rozporka sięgnęła - takie ssanie to nie przelewkiromet pisze:najlepiej wprowadz do kabiny wlot powietrza
robisz dziure w grodzi, uszczelniasz naokolo zeby jakas woda dodatkowa nie zostala wpryskiwana przy ew. brodach, rury nie widac ani na zewnatrz ani wewnatrz bo akurat sie chowa pod deska, tylko troszke syczec bedzie, ale w gaziku to nawet nie zauwazalne, pposrod mnogosci innych halasow szmerow bajerow dobiegajacych zewszad .
pozdro
Sorki że nie w temacie ale to ten romet?romet pisze:.....
niema jak się do kogoś przyczepić - comarmoo pisze:luckymen pisze:snorklerze
Kolejny dowód że powrawna artykulacja tego słowa czy to w mowie czy w piśmie przerasta Polaków...
Był juz snooker, snoker, snorkler, snokler...
Snorkel ku**a!
Ponad rok już jesteś na forum i jeszcze się nie przyzwyczaiłeś.... ?Jarem pisze:(...)
niema jak się do kogoś przyczepić - co![]()
(...)
tu Panie nie chodziło mi akurat o CiebieJA'JACEK pisze:Ponad rok już jesteś na forum i jeszcze się nie przyzwyczaiłeś.... ?Jarem pisze:(...)
niema jak się do kogoś przyczepić - co![]()
(...)
Zamiast kolanek dajesz rure gumowa zbrojona drutem i jest OK.Jarek_ pisze:ja mialem tak
rury PCV ale kolanka z jacky zeby kiblem nie zajezdzalo
srednica 75 mm
tylko jedno okienko wyciete w skrzelach,
http://img65.imageshack.us/my.php?image=dsc00143un9.jpg
jak cos to moge wiecej fotek podeslac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości