syncmaster pisze:Witam, jaki olej dla Y61 3.0 przebieg 200 tys: syntetyk, półsyntetyk? 10w40?
przede wszystkim regularnie zmieniany a co do reszty to zależnie od finansów
więcej nie będe pisał do diluje olejem i mnie zjedzą że rynek nakręcam

Moderator: Kosiarz
syncmaster pisze:Witam, jaki olej dla Y61 3.0 przebieg 200 tys: syntetyk, półsyntetyk? 10w40?
Dzięki.janusz k160 pisze:Rozstaw 6x139,7. Jak dasz felgi z ET -30 - pasowałoby podnieść budę, inaczej Ci błotniki pogryzie. Szczegóły Mroczny-jest na forum. Pozdrawiam.
Po co poszerzeć?? jake szerokie te felgi i jakie et??ja mam 33'x12'5x15Hiszpan-J pisze:Noob-owske pytanie
Powiedzcie mi jaki rozstaw śrub ma parch
Z tego co gdzieś wyczytałem to 6x139,7 ale chcę się upewnić.
Planuję założyć BF Goodrich 33x12,5x15 tylko nie wiem co z felgami
Kupić nowe, poszerzyć stare- nie mam pojęcia.
Remixxx pisze:Ujęcie z pieskiem - bomba.![]()
Jeszcze by się przydał podpis: "moje opony a obok dorosły owczarek niemiecki"
no i tu właśnie wszystkich sparaliżowało ze strachusikor32 pisze:Ale jeśli pomożecie mi w podjęciu decyzji i zakupie auta, odwdzięczę się aktywnością na forum-o czym zapewniam![]()
No bo tu się nikt nie zna na niczym...sikor32 pisze:Widzę, że na tym forum trudno liczyć na jakąkolwiek pomoc, czy też odpowiedź-w każdym razie rzeczową....
Dobrze gazdo pamiętacie..N2O pisze:jeśli dobrze pamiętam go ten z gumą idzie na dół, przynajmniej w 160.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości