Piniądze to nie wszystkoLSD pisze: Gdyby tylko to spalanie było mniejsze100/100 nie jest problemem na 36" Simexach w terenie.

Moderator: Kosiarz
Piniądze to nie wszystkoLSD pisze: Gdyby tylko to spalanie było mniejsze100/100 nie jest problemem na 36" Simexach w terenie.
To znajdź mi takiiras01 pisze:Licznik w km/h da sie pewnie znalesc bo benzynki tez szly na europe...kolega ostatnio kupil 97 rok z Danii
Znaczy mam pedały od manuala. Myślę sobie ,że hamulec zostawie orginalny z manuala, tylko przeszczepię stopkę ,żeby byłą większa jak w automatach przystało, a pedał gazu zastosuję od manuala, tylko jest tam jakiś czujnik, który chyba trzeba przeszczepić , bo daje przy maksymalnym wciśnieciu gazu jakąś informację do kompa prawdopodobnie skrzyni biegów, pewnie do szybkiej reakcji przy zmianie biegu.LSD pisze:Pedalce mjusisz mieć od europejskiego. Od Angola nie pasują. Ja jak przerabiałem automata, to pedał hamulca sam zmotałem, bo oczywiście dostać europejski jest nierealne. Jak przyłożysz do grodzi, to będziesz wiedział o co chodzi.
Ten czujnik to "kick down" i działa tak jak opisujesz. A pedał od manuala może być, ja też tak mam (ze stopką od automatu).Harley pisze:Znaczy mam pedały od manuala. Myślę sobie ,że hamulec zostawie orginalny z manuala, tylko przeszczepię stopkę ,żeby byłą większa jak w automatach przystało, a pedał gazu zastosuję od manuala, tylko jest tam jakiś czujnik, który chyba trzeba przeszczepić , bo daje przy maksymalnym wciśnieciu gazu jakąś informację do kompa prawdopodobnie skrzyni biegów, pewnie do szybkiej reakcji przy zmianie biegu.LSD pisze:Pedalce mjusisz mieć od europejskiego. Od Angola nie pasują. Ja jak przerabiałem automata, to pedał hamulca sam zmotałem, bo oczywiście dostać europejski jest nierealne. Jak przyłożysz do grodzi, to będziesz wiedział o co chodzi.
LSD pisze: Ten czujnik to "kick down" i działa tak jak opisujesz.
A to dotyczy pedału hamulcaLSD pisze:A pedał od manuala może być, ja też tak mam (ze stopką od automatu).
iras01 pisze:Mi sie dzisiaj posypal rozrusznik w 4.2d i mnie juz tak wk..wil ze jutro motor wyciagam i wkladam 4.2 benzynke tez w automacie.
lbl78 pisze:iras01 pisze:Mi sie dzisiaj posypal rozrusznik w 4.2d i mnie juz tak wk..wil ze jutro motor wyciagam i wkladam 4.2 benzynke tez w automacie.z powodu rozrusznika?? a co mu się stało
rozumiem że nie chcesz naprawiać ani wymienić
Może w weekend mi się uda.Harley pisze:No włąśnie tak myślałem.
Jakkbyś miał możłiwość podesłania mi fotki, jak masz to zrobione u siebie to byłbym wdzięczny
LSD pisze:Może w weekend mi się uda.Harley pisze:No włąśnie tak myślałem.
Jakkbyś miał możłiwość podesłania mi fotki, jak masz to zrobione u siebie to byłbym wdzięczny
z chęcią bym GU4 z silniczkiem 4,8 w benzynie przygarnąłiras01 pisze: Mysle ze wiekszosc z nas jak by pojezdzila benzyna w patrolu to by chciala taki ale ze wzgledow ekonomicznych wciaz kroluje klekot.
chyba na islam przejde i szyb postawie może Allach da i ropa sie znajdzieiras01 pisze:Modlic sie Panie,modlic...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości