O tak: https://postimg.cc/gallery/0bvf1rt było 2-3 maja '21, jak się na majówkę wesoło wybrałem...

Moderator: Misiek Bielsko
Można na przykład niespodziewanie natknąć się na Kabala pod poznaniem, lub zaliczyc grila u Adamominizbowid pisze: ↑pn sty 08, 2024 1:44 pmMężczyzna, 50+, ADV, brawura, syn u boku. Co może pójść nie tak?![]()
misman pisze: ↑pn sty 08, 2024 10:58 pmW sensie do Łańcuta hard-madafaka-trip?Mroczny pisze: ↑pn sty 08, 2024 8:14 amweź..
tak to każdy
pojedźcie czopurami bez miesiecznych przygotowań trasy, badań rynku przed zakupem chińskiej zupki i w niezawiązanych glanach
i bez kurtek p.deszcz
wtedy będzie przygoda motocyklowa a nie zoptymalizowany tranzyt
i weźcie mnie na kawałek tej przygody![]()
Łysy ma jakby dość precyzyjną definicję fajnego motura. To już prędzej ja bym się skusił, szczególnie po
Tylko nawet mi by było szkoda electrę obierać do cna
w maju to się na Kolski jeździmisman pisze: ↑pn sty 08, 2024 11:11 pmO tak: https://postimg.cc/gallery/0bvf1rt było 2-3 maja '21, jak się na majówkę wesoło wybrałem...![]()
![]()
elektra ogołocona ze wszystkich plastików wygląda jak kot rasy pers po gruntownym myciu.
To nie był kumpel. Osoba z tegoż szanownego forum, znana i przez wielu uważana
Nie. Miałem na myśli, że ciężko jest być pewnym co do pewności sprzęta, kupowanego od "pewnych" ludzi
Rozwodził się nie będę, w krótkich żołnierskich słowach... potencjalny kupiec, wsadzi się na minę, tak jak Ty się wsadziłeś, bo sprzedawca był nieprecyzyjny. Tym sprzedawcą nieprecyzyjnym mam być potencjalnie ja, bo bazując na Twoich doświadczeniach, jako kupującego, jeden z forumowiczów zrobił Cię w ciula, więc czemu ja miałbym być lepszy?misman pisze: ↑śr sty 10, 2024 1:34 am...
P.S.
Bo zapomniałem: A mógłbyś mi tak prosto wyjaśnić, żebym zrozumiał - kogo to mianowicie niby do siebie przyrównałem, i dlaczego miałbym poszukiwać a następnie wyjaśniać jakieś uzasadnienia?Bo gupi jestem i nie złapałem tego co tam wypisałeś, gdy wydawało się Tobie, że znów Cię atakują...
A tu potwierdziłeś swoje doświadczenia, co do potencjalnego sprzedawcy czyli mnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości